Life

Băiatul cel mic al lui Alex Velea îi calcă pe urme? Achim i-a impresionat pe toți cu talentul său

Băiatul cel mic al lui Alex Velea are dansul în sânge! Mișcările lui Achim i-au cucerit pe prietenii artistului, dar și pe internauți.
20.06.2021 | 16:19
Baiatul cel mic al lui Alex Velea ii calca pe urme Achim ia impresionat pe toti cu talentul sau
Alex Velea este mândru de cei doi băieți ai săi, Dominic și Achim. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Achim, fiul cel mic al lui Alex Velea s-a distrat pe cinste la ziua Laolei, una din membrele Golden Gang. Mezinul familiei Antoniei le-a dat tuturor lecții de dans la party.

Achim s-a mișcat exact ca tatăl său, iar mulți dintre cei care au văzut imaginile cu el dansând l-au recunoscut pe Velea în ele.

ADVERTISEMENT

Feciorul cântărețului a fost extrem de degajat, iar lumea prezentă la petrecere l-a încurajat. Acesta a fost acompaniat la un moment dat de Dominic, fratele său, însă ringul de dans a devenit al lui imediat.

Achim, fiul cel mic al lui Alex Velea, star la ziua Laolei

Velea nu a putut să nu posteze imaginile respective pe Instagram, căci e extrem de mândru de băieții săi. Și Antonia este topită după mișcările lui Achim felicitându-l pentru dansul său.

ADVERTISEMENT

Întrebarea care stă acum pe buzele fanilor este dacă Achim va deveni în viitor noul star de la Golden Gang, având în vedere aptitudinile sale artistice.

Nu ar fi de mirare, mai ales că provine dintr-o familie de artiști și ar avea parte de cele mai bune sfaturi dacă și-ar dori să urmeze o carieră în domeniu.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea formează unul din cele mai frumoase cupluri din România, iar familia formată de cei doi este invidiată de mulți.

Îndrăgostiții s-au gândit să își mărească familia după venirea pe lume a lui Achim, dar ideile lor s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

Velea a mărturisit într-o emisiune de televiziune recent că au decis să nu mai conceapă niciun copil întrucât situația medicală a Antoniei i-ar pune viața în pericol.

alex velea
Achim, băiatul cel mic al lui Alex Velea, are dansul în sânge. Foto: Instastory Alex Velea

De ce nu mai fac încă un copil: „Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele”

Bărbatul a spus că sunt extrem de mulțumiți de cei doi fii pe care îi au împreună. Decizia de a se opri aici a fost luată după ce cântăreața s-a consultat cu doctorii.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a mărturisit Alex Velea.

Artistul spune la fiecare interviu că are trei copii deoarece ține foarte mult la Maya, fata pe care Antonia o are dintr-o relație anterioară, din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

 

ADVERTISEMENT