Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Balaj, înțepături pentru Rapid. “A fost Popa la VAR, au o chimie. Omul e suporter”

Cristi Balaj a dat mai multe înțepături pentru Rapid. Motivul fiind acela că președintele lui CFR Cluj acuză că giuleștenii au parte de arbitraj favorabil.
02.10.2023 | 13:09
Balaj intepaturi pentru Rapid A fost Popa la VAR au o chimie Omul e suporter
Cristi Balaj a dat mai multe înțepături pentru Rapid. Motivul fiind acela că președintele lui CFR Cluj acuză că giuleștenii au parte de arbitraj favorabil.
ADVERTISEMENT

La fel ca la meciul cu CFR Cluj din Giulești și în duelul cu Hermannstadt formația lui Cristiano Bergodi a avut un moment controversat legat de arbitraj. Din partea lui Cristi Balaj au venit mai multe înțepături pentru Rapid. Motivul fiind acela că centralul Cătălin Popa ar fi luat decizii în favoarea echipei lui Dan Șucu.

Balaj, înțepături pentru Rapid. “A fost Popa la VAR, au o chimie. Omul e suporter”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, președintele lui CFR Cluj a vorbit despre deciziile favorabile pe care Cătălin Popa și colegii săi le iau în favoarea echipei din Giulești. Cristi Balaj a dat mai multe înțepături pentru Rapid pe tema arbitrajului și nu este mulțumit de dezavantajele suferite de ardeleni.

ADVERTISEMENT

“E greu când arbitrul nu anulează gol la echipa adversă. A fost Popa în cabina VAR. Se pare că aveți o chimie pe care nu o deslușește nimeni. (n.r. A fost Rapid ajutată de arbitri la Sibiu?). Au înscris un gol după ce au descălțat un jucător al echipei adverse și au jucat cu un om mai puțin pentru că adversarul l-a descălțat din neglijență. E vina Rapidului pentru că și-a băgat crampoanele în gheata lui.

Și a mai fost faza din ultimele minute. Dacă a fost penalty pentru ștergerea la șiret din meciul cu noi, atunci VAR-ul trebuia să recheme arbitrul să revadă faza, măcar să o revadă. De fapt, trebuia să insiste să îl cheme. 

ADVERTISEMENT

(n.r. Care este faza cu Popa și cu cei de la Rapid?) Chiar nu știu, nu noi trebuie să o descoperim. Și fără a-i implica pe cei de la Rapid, pentru că au o conducere senzațională și oameni de ținută. Nu aș vrea să vorbesc mai mult, pentru că eu chiar îi respect. Se pare că omul e suporter și nu ai cum să îl condamni. Omul ține de mic cu Rapidul și nu poți să condamni asta.”, declarat Cristi Balaj.

Președintele de la CFR Cluj: “MM chiar știe fotbal”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, gazda emisiunii a redat și o declarație făcută de Gigi Becali în legătură cu arbitrajul: “Becali ‘Stai băi liniștit, Neluțu Varga e mic copil la arbitraje față de Rapid anul acesta. Stai liniștit, e anul Rapidului la arbitraje.”

ADVERTISEMENT

După declarațiile lui Gigi Becai, Cristi Balaj a oferit replica: “Noi anul trecut am pătimit. Nu e cazul să vorbească nici ei, lasă-i în pace. Ne-au bătut din penalty. Au dat un gol din penalty în meciul nostru, au dat un gol din penalty în meciul cu Farul. Nu este cazul să vorbească FCSB-ul și Gigi Becali.”

În același context, Horia Ivanovici a mai adus aminte și de ceea ce spus Mihai Stoica legat de Rapid: “Probabil domnul Șucu care tot zice că nu se pricepe la fotbal, nu știe că jucătorii trebuie să joace încălțați, nu descălțați.”

ADVERTISEMENT

Chiar dacă există unele contradicții între Cristi Balaj și Mihai Stoica, președintele de la CFR Cluj a avut o declarație pozitivă la adresa managerului de la FCSB. Pe un ton serios și ferm, Balaj susține că Mihai Stoica este un bun cunoscător al fotbalului: “Putem să spunem orice de Gigi, dar MM chiar se pricepe la fotbal.”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dezbatere încinsă după Hermannstadt - Rapid 1-1

ADVERTISEMENT