Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Balaj și Ivanovici au făcut calculele la titlu ale CFR-ului. „Erau 7 puncte peste FCSB”. Unde nu s-au înțeles

Cristi Balaj și Horia Ivanovici au făcut, în direct, calculele la titlu ale CFR-ului. Fosta campioană a României ar fi putut avea 7 puncte peste liderul FCSB.
01.11.2023 | 17:02
Balaj si Ivanovici au facut calculele la titlu ale CFRului Erau 7 puncte peste FCSB Unde nu sau inteles
Balaj și Ivanovici au făcut calculele la titlu ale CFR-ului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat autoritar derby-ul cu Farul, scor 3-1, în meciul care a tras cortina peste etapa a 14-a din SuperLiga. Formația lui Andrea Mandorlini a profitat de pasul greșit făcut de FCSB și s-a apropiat la un singur punct de lider. Totuși, Horia Ivanovici a pus altfel problema.

Balaj și Ivanovici au făcut calculele la titlu ale CFR-ului. „Erau 7 puncte peste FCSB”

Înainte de victoria clară împotriva Farului, CFR Cluj a pierdut puncte prețioase cu Dinamo (1-1) și Oțelul (0-0). Cu cele patru puncte, echipa finanțată de Neluțu Varga ar fi fost lider cu 3 puncte peste FCSB.

ADVERTISEMENT

„Îmi dai voie să îți fac un alt calcul. Ce spui tu e corect, dar pe de altă parte să știi că și calculul pe care ți-l zic eu e corect. Voi sunteți în momentul de față la un punct de FCSB.

Dacă ați fi câștigat cu Dinamo, ceea ce a fost o mare surpriză că nu ați câștigat împotriva unei echipe pe care o bat toți, mai aveați două puncte. Dacă ați fi câștigat cu Oțelul, care era un meci la îndemână pentru CFR, erau patru puncte. Asta înseamnă plus trei puncte peste FCSB.

ADVERTISEMENT

Dacă ținem cont și de meciul direct cu FCSB pe care puteați să-l câștigați și pe care l-ați pierdut cu penalty-ul inventat erați la vreo șapte puncte de FCSB. Se poate face calculul și invers. Poate calculul e în felul următor, Mandorlini trebuia să aibă 7 puncte peste FCSB la momentul ăsta”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj le răspunde contestatarilor: „Nu ne-au băgat în seamă”

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a dezvăluit un zvon potrivit căruia postul de antrenor al lui Mandorlini la CFR Cluj ar fi fost pus în pericol, în cazul în care, ardelenii nu ar fi câștigat cu Farul.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj consideră că CFR Cluj este în obiectiv și a expus problemele cu care ardelenii s-au confruntat la începutul sezonului. „Am jucat bine, am meritat să câștigăm. Mi-e greu să cred (n.r. Andrea Mandorlini putea să fie demis). Eram la patru puncte distanță de echipa de pe primul loc, cu un meci mai puțin disputat. 

Am pornit acest campionat după ce au fost făcute modificări masive. A venit un număr mare de jucători. Este cunoscut că atunci când sunt schimbări la o echipă este nevoie de timp pentru a crea relații de joc.

ADVERTISEMENT

Toți, sau marea majoritatea, vorbesc de oameni de specialitate, presa sportivă și oameni de fotbal, nu ne-au băgat în seamă, nu au luat în considerare faptul că s-ar putea să luptăm în continuare să avem șanse pentru câștigarea campionatului. 

Balaj, laude pentru Andrea Mandorlini: „Este mâna antrenorului”

Toți ați spus că suntem o surpriză plăcută și că nu v-ați așteptat în urma jucătorilor veniți. Ați înțeles faptul că am avut 6 jucători din 10 care au evoluat în prima parte a jocurilor oficiale. Mă refer la Conference League, campionat.

După câteva partide ne-am trezit că avem 6 jucători accidentați din 10 care au evoluat anterior în primul 11. Motivele sunt obiective. Aveam 4 puncte distanță de FCSB și foarte important să subliniem faptul că Mandorlini a demonstrat că a creat un lot în care nu există diferențe între titulari sau jucătorii care credeam noi că sunt foarte importanți. 

Este mâna antrenorului, a demonstrat-o aseară, a avut nevoie și de timp, iar acele două jocuri pe care nu le-am câștigat cu Dinamo și Oțelul au fost două situații speciale.

Până la urmă, Oțelul a pierdut doar două meciuri în acest campionat. S-ar face o mare greșeală, atunci când echipa este în obiectiv și nu vorbesc de CFR Cluj, să se intervină cu modificări majore”, au fost cuvintele lui Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de fafcebook Horia Ivanovici.

Cristi Balaj și Horia Ivanovici, calculele CFR-ului la titlu: „Erau 7 puncte peste FCSB”

ADVERTISEMENT