Sport

Balint a dezvăluit discuția cu Gigi Becali de la cununia lui Ianis Hagi: „Și-a adus aminte de tinerețe”. Câți invitați au fost, de fapt

Gabi Balint și Gigi Becali s-au întâlnit și au discutat la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Câți invitați au fost la petrecere.
27.12.2023 | 19:50
Balint a dezvaluit discutia cu Gigi Becali de la cununia lui Ianis Hagi Sia adus aminte de tinerete Cati invitati au fost de fapt
Gabi Balint a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi.
ADVERTISEMENT

Gabi Balint și Gigi Becali au fost invitați de familia Hagi la petrecerea de cununie a lui Ianis cu Elena Tănase, organizată chiar în ziua de Crăciun. Cei doi s-au distrat de minune la evenimentul care a avut loc în Capitală.

Balint a dezvăluit discuția cu Gigi Becali de la cununia lui Ianis Hagi: „Și-a adus aminte de tinerețe”

Gabi Balint s-a întâlnit cu Gigi Becali la petrecere, iar la două zile fostul fotbalist a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu patronul de la FCSB. Fostul atacant, care va fi antrenor secund la meciul de adio al „Generației de Aur”, o susține pe CSA Steaua în războiul pentru palmares și identitate cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”M-am întâlnit, ne-am salutat, ne-am dat mâna ca niște oameni civilizați. E, și-a mai adus aminte de tinerețe și el”, a declarat Gabi Balint, la TV Digi Sport. Deși s-a vehiculat că au fost peste 400 de invitați la cununia lui Ianis Hagi, Gabi Balint a spus că numărul a fost aproape de ori mai mic.

„A fost o petrecere frumoasă, dar nu cu 400 de invitați, cum s-a scris. Au fost 200 și ceva de persoane”, a mai spus Gabi Balint. Muzica machedonească a fost în prim-plan la petrecerea de cununie, însă artiști, precum Horia Brenciu sau Gabriela Munteanu nu au lipsit de pe scenă.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint l-a ironizat pe Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul în sezonul trecut

FCSB a pierdut titlul la limită în sezonul precedent. În penultima etapă, formația lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii a cedat, în deplasare, contra Farului, scor 2-3, și a ratat șansele de a fi pe primul loc la finalul sezonului.

Gabi Balint, fost fotbalist la Steaua în perioada 1980-1990, a postat un mesaj ironic pe rețele de socializare. “Aşa a vrut Dumnezeu!”, a scris Balint la acel moment, făcând aluzie la declarațiile lui Gigi Becali de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

“Nu mă interesează, e problema lor, fiecare face ce vrea cu clubul lui și cu echipa lui. Nu mă bag eu în treaba lui, fiecare face ce îi place. Eu știu doar că Dumnezeu face dreptatea și că așa cum n-au vrut ei ca să putem să fim campioni pe Național Arena, și cu meciul ăla, și fără meciul ăla. Dacă vrea Dumnezeu! Nu vreau să acuz cu nimic Farul, să nu se interpreteze”, spunea Becali după Farul – Rapid 7-2.

„Cum adică s-a înființat? S-a reactualizat în 2017. S-a înființat, ce urât sună. Se mai schimbă și numerele de la mașină. După ’90, s-au schimbat. Și CIS-ul pe care îl avea FCSB în februarie, când s-a făcut trecerea?

ADVERTISEMENT

Clubul care patronează echipa este același. Trebuie să fac o corecție, CIS-ul nu a fost schimbat. Este același, este un singur CIS al clubului Steaua”, a declarat Gabi Balint în „războiul” CSA – FCSB.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3.05 este cota pentru „X2” la meciul FCSB - UTA Arad