News

Banca din România care oferă 250 de lei clienților săi! CEC Bank, ING, BCR sau Banca Transilvania trebuie să vină cu o contraofertă

Banca din România care le oferă clienților săi suma de 250 de lei. Concurență pentru CEC Bank, ING, BCR sau Banca Transilvania.
28.03.2024 | 15:21
Banca din Romania care ofera 250 de lei clientilor sai CEC Bank ING BCR sau Banca Transilvania trebuie sa vina cu o contraoferta
Banca România care le oferă clienților 250 de lei. Sursa foto: Freepik, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Banca din România care le oferă clienților 250 de lei. ING, BCR, CEC Bank sau Banca Transilvania trebuie să vină cu o contraofertă, în acest caz. Despre ce instituție bancară e vorba și care sunt condițiile?

Banca din România care oferă 250 de lei clienților săi. Ce trebuie să faci

De multe ori, băncile oferă diverse opțiuni și servicii pentru clienți, astfel încât aceștia să aibă parte de cea mai bună experiență și să facă operațiuni într-un mod cât se poate se simplu.

ADVERTISEMENT

O bancă din România vine cu o ofertă foarte bună pentru clienții săi. Această inițiativă ar putea fi o lovitură pentru alte bănci cunoscute din România, care ar putea veni cu o contraofertă.

Această ofertă este valabilă pentru clienții BRD sau pentru cei care își vor deschide cont la această bancă în viitorul apropiat. Actualii sau viitorii clienți pot obține un premiu foarte util.

ADVERTISEMENT

Mai exact, BRD a anunțat că oferă gratuit 100 de vouchere în valoare de 250 de lei fiecare pentru clienții săi. Acestea vor putea fi utilizate pentru a achiziționa produse de la eMag.

Dar ce trebuie să faci, mai exact, pentru a beneficia de campanie? Dacă ai cont la BRD, trebuie să știi că te poți înscrie doar dacă ai activat și utilizezi sistemul EasyPOS.

ADVERTISEMENT

Clienții BRD care nu au activat și nu folosesc acest sistem nu sunt eligibili pentru a participa la campania desfășurată de bancă în această perioadă.

Potrivit BRD, dacă faci cel puțin trei încasări într-o lună utilizând EasyPOS, atunci ai șansa să primești suma de 250 de lei. Banii vor fi primiți formă de voucher, cu care poți achiziționa produse de la eMag.

ADVERTISEMENT

Campania BRD România se desfășoară până în a doua parte a lunii iunie 2024. Astfel, clienții băncii au la dispoziție suficient timp pentru a face achiziții folosind sistemul EasyPOS.

Cel mai probabil, câștigătorii vor fi anunțați în luna iulie sau mai devreme. Până atunci, însă, clienții BRD pot plăti folosind acest serviciu, atâta timp cât sunt trei plăți într-o lună, pentru a participa la campanie. Cei interesați pot găsi mai multe informații pe site-ul BRD.

ADVERTISEMENT