Life

Banca din România care te trimite la mare. Toți clienții s-ar putea bucura de această ofertă

Banca din România care a pregătit premii uimitoare pentru toți clienții săi. Românii nu trebuie să lase șansa să le scape printre degete.
17.03.2024 | 18:47
Banca din Romania care te trimite la mare Toti clientii sar putea bucura de aceasta oferta
Ce bancă a pregătit surprize pe bandă rulantă pentru clienții ei. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Mult a fost, puțin a mai rămas până va începe, în mod oficial, sezonul estival. Românii care vor să se distreze anul acesta pe litoral o pot face aproape gratis. Iată ce surpriză a pregătit una dintre cele mai populare bănci din România pentru clienții săi.

BCR, surprize pe bandă rulantă pentru clienții săi

Vești bune pentru toți românii care au cont deschis la BCR. Pentru vara anului 2024, banca a pregătit unele dintre cele mai bune oferte. Ba mai mult, cine este cu adevărat norocos poate intra în posesia unor locuințe la mare.

ADVERTISEMENT

Pe modelul celor de la Revolut, BCR a lansat unul dintre cele mai mari concursuri din ultima vreme. Banca oferă tuturor clienților existenți, dar și celor care vor să își deschidă cont nou, posibilitate de a câștiga bani sau o proprietate la mare.

Astfel, cine are de gând să își mute salariul la BCR sau să își deschidă cont nou trebuie să știe că acum este cea mai bună perioadă. BCR nu organizează prea des astfel de concursuri, așa că românii nu trebuie să lase șansa să le scape printre degete.

ADVERTISEMENT

În concurs intră toți românii care optează pentru un card de credit și pe care îl vor folosi așa cum stipulează regulamentul concursului. Doar cei care respectă termenii și condițiile intră în extragerea finală.

BCR te poate face proprietar pe litoralul românesc

În cadrul acestei campanii, românii care au card la BCR și îl folosesc în benzinăriile din țară sau în supermarketuri, au șansa să primească 300 de lei înapoi. Premiul nu este deloc de neglijat, iar condițiile nu sunt deloc complicate.

ADVERTISEMENT

”Alege bine pentru tine, alege un card de credit care îți dă bani înapoi. Vino cu salariul la BCR si primești până la 300 de lei bani înapoi pentru plățile cu cardul de credit la benzinării și supermarketuri.”, arată comunicatul BCR.

Premiile generoase abia de acum urmează. BCR pune la bătaie pentru cei mai norocoși două studiouri la mare, pe litoralul românesc. Cine le va câștiga va intra cât de curând în posesia lor, anunță banca printr-un comunicat oficial.

ADVERTISEMENT

”În plus, participi la tragerea la sorți care îți poate aduce super premii săptămânale, lunare sau marele premiu: 2 studiouri la mare. Alegi mai multe produse din oferta BCR? Ai mai multe șanse de câștig.”, spune comunicatul băncii.

Cine nu este client BCR, încă mai poate solicita deschiderea unui cont. Campania este în plină desfășurare, așa că oricine are șanse să pună mâna pe bani sau pe marele premiu.

ADVERTISEMENT