Sport

Nicușor Bancu dă vina pe ghinion după Universitatea Craiova – FCSB 0-1: ”Am dat totul, dar când nu marchezi ești pedepsit”

Jucătorii Craiovei spun că meritau mai mult de la jocul contra FCSB, pierdut cu scorul de 0-1. Nicușor Bancu și colegii săi spun însă că se vor revanșa în returul semifinalei Cupei României, cu Sepsi, de joi.
09.05.2022 | 00:00
Nicusor Bancu da vina pe ghinion dupa Universitatea Craiova  FCSB 01 Am dat totul dar  cand nu marchezi esti pedepsit
Nicușor Bancu simte că Universitatea Craiova merita mai mult din duelul cu FCSB. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La cald, atât Nicușor Bancu, căpitanul Universității, cât și Ștefan Bairam, autor al unui șut în bară, au apreciat că au avut ghinion în partida cu FCSB, încheiată cu scorul de 0-1. Amândoi și-au exprimat însă încrederea că se pot revanșa joi, contra lui Sepsi, în returul semifinalei Cupei României.

”Ocaziile s-au răzbunat. Au știut să profite”, a spus Nicușor Bancu

Nicușor Bancu, căpitanul Universității Craiova, a apreciat că FCSB a câștigat cu mult noroc partida de duminică seara. Și că dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât ”atmosfera a fost fantastică”.

ADVERTISEMENT

”Au știut să profite. La prima ocazie mai clară au reușit să înscrie. Au avut noroc. Noi am încercat să ne apărăm la 30 de metri de poarta noastră. Am făcut o partidă foarte bună.

Golul lui fantastic (n.r. Ivan Mamut) a decis partida. Noi am dat totul chiar dacă nu mai aveam șanse la titlu. S-a văzut asta. Dar cu Steaua, FCSB, când nu reușești să marchezi din ocaziile pe care le ai, ocaziile se răzbună și ești pedepsit.

ADVERTISEMENT

Principalul nostru obiectiv este Cupa. Facem tot posibilul să întoarcem scorul. Știm că Sepsi este o echipă puternică. Dar aici, cu siguranță, dacă suporterii vor fi alături de noi, așa cum au fost și în această seară, vom întoarce rezultatul”, a spus Bancu.

”Nu a vrut să intre mingea în poartă”, l-a completat Bairam

Și colegul său, Ștefan Bairam, jucătorul care putea rupe echilibrul în startul reprizei secunde, era extrem de dezamăgit. Atât pentru faptul că mingea trimisă de el către poarta adversă a lovit bara, cât și pentru înfrângere.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău că nu am putut să-mi ajut mai mult echipa, să câștigăm. Ne pare rău și că nu i-am făcut fericiți pe fani. Au fost alături de noi de la începutul jocului și până la final.

Sperăm însă ca la următorul nostru meci, de joi (n.r. returul semifinalei Cupei României) să câștigăm și să ne bucurăm împreună”.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, Universitatea a fost echipa mai bună, a controlat jocul, în special în repriza secundă. Însă a acceptat că jucătorii gazdă nu au fost inspirați și nu au luat deciziile cele mai bune. ”Nu a vrut să intre mingea, cum se zice…Și știți cum este fotbalul…Dacă greșești, te taxează imediat”, a concluzionat acesta.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 2,47 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT