Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel dă de pământ cu FCSB. „Nici Coman, nici Olaru! Apoi linia de fund moartă”

Bănel Nicoliță a fost extrem de supărat după FCSB - Oțelul 0-2. Fostul jucător al roș-albaștrilor a dat de pământ cu Florinel Coman & Co.
05.12.2023 | 00:48
Banel da de pamant cu FCSB Nici Coman nici Olaru Apoi linia de fund moarta
Bănel dă de pământ cu FCSB. „Nici Coman, nici Olaru! Apoi linia de fund moartă”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, unul dintre cei mai mari susținători ai FCSB-ului, a fost extrem de dezamăgit după ce liderul a fost bătut fără drept de apel, acasă, de Oțelul, scor 0-2. 

Bănel Nicoliță, supărat după FCSB – Oțelul 0-2: „Cel mai slab meci!”

FCSB a ratat șansa de a se desprinde la opt puncte în fruntea SuperLigii. Echipa lui Elias Charalambous a suferit al treilea eșec al sezonului, scor 0-2, cu Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci foarte slab făcut de toată echipa. Cel mai slab meci din acest sezon. A spus-o și antrenorul că acest meci e cel mai slab. Nici Coman, nici Olaru, nici Șut! Linia de fund, moartă!

Cel mai slab meci. FCSB nu s-a așteptat meci la o tactică din partea lui Dorinel Munteanu. Galați a fost mai agresiv, au jucat un fotbal mai bun decât FCSB. Au pasat mai repede. Cisotti? Păi ce a făcut băiatul ăla, incredibil!”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous: „Trebuie să ne refacem”

Pe FCSB o așteaptă o săptămână extrem de grea. Joi, roș-albaștrii au meci decisiv, la Craiova, cu FC U 1948, pentru calificarea în sferturile Cupei României. Apoi, duminică, echipa lui Charalambous se va deplasa în Gruia pentru derby-ul cu CFR Cluj, echipă aflată la doar cinci puncte în spatele liderului.

„N-am schimbat nimic după golul primit. Din punctul meu de vedere e cel mai prost meci de când sunt eu aici. Ne cerem scuze fanilor.

ADVERTISEMENT

Ca să fiu onest, nu vreau să ascunde ceva – nu am făcut un meci bun, vreau să analizăm ce s-a întâmplat.  În privința lui Lix (n.r.: – Mihai Lixandru) mi-a fost teamă că ar putea primi al doilea galben, am vrut să îmbunătățim și nu ne-a reușit. 

Primul lucru e să ne odihnim, de mâine vom vedea ce vom face. Nu avem timp, trebuie să ne refacem pentru meciul din Cupa României. 

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului m-ați întrebat despre eșecurile rivalilor – sunt trăiri pe care nu le putem controla – din păcate, nu am fost cei care trebuia să fim azi”, a declarat Charalambous, după FCSB – Oțelul 0-2.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii de top poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Bănel dă de pământ cu FCSB. „Nici Coman, nici Olaru! Apoi linia de fund moartă”

ADVERTISEMENT