Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș, „lucrat” pe față de Iulian Miu la Steaua: „M-a dat în gât! Era să-mi iau 10.000 de euro amendă!”

Florin Gardoș a povestit cum un angajat de la CSA Steaua l-a "lucrat" pe față în perioada când fundașul evolua pentru FCSB.
23.04.2024 | 09:50
Florin Gardos lucrat pe fata de Iulian Miu la Steaua Ma dat in gat Era sami iau 10000 de euro amenda
Florin Gardoș, despre un angajat de la CSA Steaua. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș de la FCSB este unul dintre jucătorii României care poate fi dat ca exemplu pentru etica sa și pentru dăruirea pe care a avut-o pentru fotbal. Florin Gardoș a povestit cum era să ia o amendă mare din cauza unui angajat de la CSA Steaua.

Florin Gardoș, „lucrat” pe față de un angajat al CSA Steaua: “M-a dat în gât! Era să-mi iau 10.000 de euro amendă!”

Florin Gardoș a fost aproape să ia o amendă de 10.000 de euro de la Reghecampf din cauza unui angajat de la CSA Steaua. Iulian Miu, team manager la grupele de copii și juniori ai clubului armatei, l-a pârât pe fostul fundaș de la FCSB pentru că a ieșit în club.

ADVERTISEMENT

Gardoș, care se afla cu fostul său coleg, Georgievski, a scăpat fără amendă până la urmă. Fostul internațional a povestit că s-a întâlnit cu fostul jucător al Stelei când acesta se pregătea să intre în club, motiv pentru care Miu l-a pârât primul pe Gardoș.

Fostul fundaș central de la FCSB susține că Iulian Miu, alături de alți jucători din generația lui, făceau lucruri mult mai rele atunci când erau fotbaliști, dar presa nu era la fel ca acum și de aceea nu sunt cunoscute multe povești.

ADVERTISEMENT

“Miu ne-a dat în gât pe mine și pe Georgievski după ce am ieșit în club pe la 11 și ceva seara, iar a doua zi a vrut Reghe să ne 10.000 de euro amendă. A venit în bază la tenis de picior, s-a întâlnit cu Reghe și i-a zis.

Păi așa fac cei din generațiile anterioare care rupeau, că acum nu e niciun secret. Nu era presa sau paparazzi cum e acum. Și la noi veneau și spuneau că suntem neserioși. Era o perioadă în care aveam accidentări. ‘Păi de ce se accidentează Gardoș? Păi sigur iese la club și nu e serios’.

ADVERTISEMENT

Fii atent ce regulă aveam noi. Cu 48 de ore înainte sau 72, nu aveai voie afară după ora 11 seara. Noi în seara aceea la 11 cerusem nota, dar era nebunie și am primit-o pe la 11 și jumătate.

Ne-am întâlnit la ieșire cu el și asta era problema, ca atunci venise și el. Nu eram beți sau ceva. Noi eram pe plecare și aveam a doua zi antrenament pe la 10″, a povestit Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață, despre Iulian Miu: “Îl feream de Pițurcă când mergea la manele”

Gigi Mustață confirmă faptul că pe vremea când era jucător la Steaua, Iulian Miu ieșea în cluburi și se îmbăta. Liderul de galerie al lui FCSB susține că l-a acoperit de multe ori pe angajatul de la CSA Steaua în fața lui Victor Pițurcă.

“El era frustrat. L-am acoperit de nu știu câte ori la Pițurcă atunci când mergea pe la manele. El a uitat că îl scoteam de acolo și era praf.

Când auzeau că de Pițurcă știi cum fugeau? O prindeau pe Gabriela Szabo din urmă. Să înțeleg că era și pârâcios”, a spus și Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Cum era să își ia Florin Gardoș amendă de 10.000 de euro

ADVERTISEMENT