Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, declarații tari despre scandalul banderolei la FCSB. ”Noi știam clar: Mirel Rădoi! Apoi, 2, 3, 4… Eu, dacă o primeam, o puneam și pe cap!” Video exclusiv

Bănel Nicoliță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ultimul scandal creat la FCSB din cauza banderolei de căpitan și crede că totul pornește de la lipsa unui lider.
09.03.2023 | 13:15
Banel Nicolita declaratii tari despre scandalul banderolei la FCSB Noi stiam clar Mirel Radoi Apoi 2 3 4 Eu daca o primeam o puneam si pe cap Video exclusiv
Bănel Nicoliță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ultimul scandal creat la FCSB din cauza banderolei de căpitan și crede că totul pornește de la lipsa unui lider. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liderul galeriei ”roș-albastre”, Gheorghe Mustață, a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a comentat faza din finalul meciului de la Arad în care Octavian Popescu nu și-a pus banderola pe braț și a stat cu ea în mână.

Scandalul banderolei de căpitan de la FCSB, văzut prin ochii lui Bănel Nicoliță

Analiștii prezenți în studio la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, au analizat pe larg momentul cu banderola, iar Bănel Nicoliță consideră că totul se întâmplă din cauza faptului că la FCSB nu există un lider clar al vestiarului.

ADVERTISEMENT

”E clar că acolo nu este un lider, iar în momentul în care liderul este scos în minutul 70-80 să spună ‘Bă, x, tu iei banderola’. Noi știam, Mirel Rădoi era căpitanul. Dacă Mirel Rădoi lipsea, era Paraschiv, era Dică, era Petre Marin, primii patru îi știam. Nu mă duceam eu Bănel Nicoliță să o iau.

Eu am luat-o ultimul, când nu mai era niciunul dintre aceia ai mei bătrâni. Banderola parcă îți dă și un plus de nebunie, parcă joci altceva, te împinge puțin de la spate. E o bucurie să porți banderola. Sincer, dacă îmi dădea banderola 30 de secunde, mi-o puneam și pe braț și pe cap”, a declarat Nicoliță.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu, speriat de comentariile din presă

Fostul fundaș de la FCSB, Florin Gardoș, este de părere că Octavian Popescu a ezitat să-și pună banderola pe braț în ultimele minute ale meciului cu UTA gândindu-se că ar putea fi criticat de presă.

”E greu de comentat gestul. Echipa puțin în derivă în momentul respectiv, înfrângere, pe final de joc, nu ai un căpitan clar în timpul sezonului. Nici nu mai știu la al câtelea căpitan sunt că a fost Cordea, Radunovic, Coman…

ADVERTISEMENT

A mai fost și discuția de la început de sezon când nu-i stătea banderola pe mână și i-au pus ceva bandă. Nu cred că nu s-a gândit și la chestia aia. Cred că s-a gândit ‘iar o să înceapă ăștia prin presă să spună că brațele mele…’. Eu m-aș gândi la astfel de lucruri. E încă tinerel și cred că îl afectează”, a spus Gardoș, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Buzărin îl arată cu degetul pe Pintilii

Jurnalistul Alin Buzărin este de părere că o parte din vină o poartă și cei care conduc echipa de pe banca tehnică, însă nu-l exonerează pe Octavian Popescu de faptul că nu a avut curaj să-și pună banderola de căpitan pe braț.

ADVERTISEMENT

”E greu de stabilit acum când ai cinci schimbări și e foarte posibil să-i scoți pe Coman, pe Olaru. Dacă ești antrenor șmecher și prin minutul 80, mai ales dacă ai 1-0 sau 2-1, începi și scoți la căpitani până se duce banderola aia de colo până colo și se termină meciul.

Tu de pe bancă ar trebui să spui ‘băi, gata, banderola la Gigel’. Dar cine să o facă de pe bancă? Cum ai stabilit când se joacă în marcaj, vezi foaia cu formațiile și imediat mergi în vestiar și spuI ‘Gardoș, marcaj la principalul pericol de la ei că ai 1,95’ și așa și pe dincolo.

Copilul (n.r. – Octavian Popescu) s-a trezit că i-a pus-o lui în brațe și s-a gândit că dacă și-o pune se supără și zic ceilalți că s-a pomenit el căpitan și atunci a ținut-o ca pe brățara de tenis la mână de ziceai că-i ține încheietura. Nici aia nu e o soluție.

Nu și-a asumat în cele 7 minute. Și-a spus ‘bă, acum e 3-1 pentru ăștia, noi am jucat prost, eu am jucat prost, dacă mă apuc eu acum cu banderola să vezi ce sare lumea pe mine că banderolă îi trebuia lui Tavi Popescu. Parcă i-aș da-o lui altul, dar până îl găsesc eu pe Radunovic…’.

Dacă era 2-1 pentru ei știau cum să transporte banderola aia până în fund la taxatoare cum se zice în autobuz. Noțiunea de căpitan, dacă el nu e unul din ăla definitoriu, se pierde. Nu mai înseamnă ce însemna acum 15-20 de ani. Căpitanul la FCSB e pus de la Palat, nu e lider. Din ce am auzit eu, liderul acestui vestiar se numește Radunovic. Dar la el nu prea ajunge”, a afirmat Buzărin, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT