Sport

FCSB, două schimbări la pauză după dezastrul din prima repriză cu Rapid. Cine a părăsit terenul

FCSB a efectuat două schimbări la pauza meciului cu Rapid după dezastrul din prima repriză. Cine nu a impresionat în prima parte a jocului.
05.11.2023 | 22:17
FCSB doua schimbari la pauza dupa dezastrul din prima repriza cu Rapid Cine a parasit terenul
FCSB a efectuat două schimbări la pauza meciului cu Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a efectuat două schimbări la pauza meciului cu Rapid. Giuleștenii au marcat de două ori în prima parte a jocului pe fondul unor erori individuale ale defensivei „roș-albastre”. De cealaltă parte, formația lui Charalambous și Pintilii nu a găsit drumul spre poartă.

FCSB, două schimbări la pauză după dezastrul din prima repriză cu Rapid. Cine a părăsit terenul

Jayson Papeau și Paul Iacob au marcat pentru Rapid în finalul primei reprize cu FCSB. Răspunsurile vicecampioanei au venit rapid. Șutul lui Florinel Coman din afara careului a fost respins cu greu de Moldovan în corner.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Băluță a lovit bara cu o lovitură de cap în urma unei centrări venite de la colț. La pauza meciului, FCSB a efectuat două modificări. Andrea Compagno, fără realizări în prima repriză, a fost scos de pe teren, iar în locul său a fost introdus Dorin Rotariu.

Totodată, Ovidiu Popescu a fost înlocuit cu Octavian Popescu. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani al FCSB-ului a primit cartonaș galben în prima repriză după un fault asupra lui Jayson Papeau.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pantea, înlocuit cu Valentin Crețu

La 10 minute după startul reprizei secunde, FCSB a efectuat a treia modificare a meciului. Valentin Crețu i-a luat locul lui Alexandru Pantea în partea dreaptă a apărării vicecampioanei.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani văzuse, de asemenea, cartonașul galben în prima repriză, pentru un cot aplicat în figura lui Jayson Papeau. Octavian Popescu și Dorin Rotariu nu au impresionat de la intrarea pe teren. „Perla” celor de la FCSB a greșit mai multe pase din poziții ideale.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Dorin Rotariu s-a remarcat o singură dată. Jucătorul de 28 de ani a fost aproape să scape singur cu portarul, însă Borza a intervenit salvator. În schimb, Valentin Crețu a intrat perfect și a adus un plus de energie în tabăra FCSB-ului.

Rapid a condus cu 2-0 la pauză, însă Dawa a redus din diferență în minutul 66. Fundașul camerunez a atacat excelent la prima bară o centrare venită din corner de la Risto Radunovic. Dawa s-a înălțat de lângă Săpunaru și Iacob și nu i-a dat nicio șansă lui Moldovan. A fost a doua reușită a lui Dawa în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu, a patra apariție pentru FCSB

Dorin Rotariu a bifat a patra apariție în tricoul celor de la FCSB după transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost titular la debut cu FC Voluntari (0-0) și a fost scos de pe teren după o repriză.

De asemenea, în meciul cu Petrolul (2-2), Rotariu a fost titular și a evoluat timp de 79 de minute. În meciul de cupă cu Oțelul (1-1), Dorin Rotariu a fost rezervă și a intrat la pauza meciului.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.80 este cota pentru „GG” la meciul FCSB - FC U Craiova 1948