Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, primă incredibilă de promovare din liga a patra în România! Îți iei o mașină bună!

Bănel Nicoliță revine în fotbal ca jucător! Fostul internațional român are o primă specială ca să promoveze de la liga a patra.
10.02.2024 | 17:06
Banel Nicolita prima incredibila de promovare din liga a patra in Romania Iti iei o masina buna
Bănel Nicoliță, prime uriașe pentru promovarea în Liga 3 la Făurei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță va avea parte de o revenire spectaculoasă pe gazon. Fostul mijlocaș al lui Saint-Etienne a acceptat să îmbrace tricoul celor de la CS Amara, echipă de liga a patra. Dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.

Bănel Nicoliță nu își mai face meci de retragere și va lupta pentru promovarea în Liga 3: „Am o primă specială”

Horia Ivanovici e nerăbdător să îl vadă din nou pe teren pe Bănel Nicoliță: „Când debutezi? Să ne spui să venim să te filmăm. Ai primă?”. Analistul FANATIK SUPERLIGA a făcut anunțul: „În două săptămâni. Amara, la liga a patra. Prima la dreapta”.

ADVERTISEMENT

Nicoliță a dezvăluit că are o clauză interesantă în contract: „Avem și noi o primă specială dacă promovăm. Va fi o sumă destul de mare: 5.000 de euro pentru mine. Forță. Dacă promovez”.

Cu toate acestea, va trebui să tragă tare pentru a le lua banii celor de la Amara: „De ce crezi că mi-au pus 5.000? Că sunt la 6 puncte. Am intrat în play-off, sunt opt echipe și Feteștiul care e pe primul loc are deja 6 puncte în față”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță vrea să îl ia și pe Adrian Ilie la CS Amara: „Mă gândesc să mai iau 2-3 jucători”

Horia Ivanovici vrea să vină să îl încurajeze pe Bănel Nicoliță la meciuri: „Bravo, tată. Venim să îți facem galerie, cu mici, cu grătare”. 

Fostul jucător al FCSB și-a făcut deja un plan și a lansat o invitație: „Mă gândesc să mai iau 2-3 jucători. Îl iau și pe Adrian Ilie”. Nicoliță a împlinit 39 de ani pe 7 ianuarie și a semnat până la finalul sezonului cu ialomițenii.

ADVERTISEMENT

El a evoluat ultima oară ca jucător în la CS Făurei, unde a fost jucător, antrenor și patron în perioada 2018-2022 când clubul a intrat în faliment, iar Bănel a pierdut peste 300.000 de euro.

CS Amara a anunțat oficial transferul: „O adiție deosebită echipei noastre!”

„Suntem încântați să anunțăm că clubul nostru a reușit să ajungă la un acord de transfer cu Bănel Nicoliță, marcând o adiție deosebită echipei noastre! Acest moment marchează o nouă etapă în istoria clubului nostru, iar Bănel va contribui cu siguranță la succesul nostru comun.

ADVERTISEMENT

Admirăm nu doar performanțele sale pe teren, ci și implicarea în numeroase proiecte caritabile și inițiative comunitare. Bănel nu este doar un fotbalist excepțional, ci și un model de generozitate și implicare socială.

Împărtășim momente memorabile din cariera sa și clipe speciale din viața personală. Haideți să sărbătorim împreună această legendă vie a fotbalului”, au transmis cei de la CS Amara pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Rapid player

ADVERTISEMENT