Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă se teme pentru FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj: “Este foarte puternică!”

Lupta la titlu este mai intensă ca niciodată. CFR Cluj s-a apropiat la doar un punct de FCSB, iar următoarea etapă poate schimba liderul din clasament. Nicoliță se teme de forța clujenilor.
06.10.2023 | 16:45
Banel Nicolita se teme pentru FCSB in lupta la titlu cu CFR Cluj Este foarte puternica
Banel Nicolita SE TEME de CFR Cluj in LUPTA PENTRU TITLU Botosani - FCSB. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CFR a trecut la pas de Sepsi și și-a disputat etapa restantă. Astfel, după 11 partide, Liga I are două contracandidate la titlu. FCSB și CFR se bat cot la cot pentru supremație. Echipa lui Gigi Becali are cu un punct mai mult decât CFR, însă pare în scădere de formă.

FCSB se luptă cu CFR pentru campionat

“CFR devine din ce în ce mai puternică. Au câștigat ceva ce nu au avut de la începutul campionatului, după ce a plecat Dan Petrescu. Au din nou apărare. A început în apărare, ușor, ușor, să facă treabă.

ADVERTISEMENT

În axul central ei au avut probleme. Au început să nu mai primească goluri și de acolo pleacă. Sincer încep să tremur pentru FCSB, CFR oricum era contracandidată la titlu. Acum, la cum arată și la ce jucători au adus, cei veniți au și confirmat”, a spus Bănel Nicoliță.

FCSB este în scădere de formă. În ultimele trei etape, echipa lui Gigi Becali a reușit să câștige un singur meci și să scoată două rezultate de egalitate. Sibiu și U Cluj sunt formațiile care au reușit să o încurce pe FCSB și să reducă distanța dintre lider și poziția secundă.

ADVERTISEMENT

FCSB are un punct peste CFR în clasament

Apărarea celor de la FCSB reprezintă principala problemă în lupta pentru titlu. Fără Chiricheș accidentat, Dawa și Ngezana nu reușesc să închida poarta apărată de Târnovanu. Formația lui Gigi Becali a primit nu mai puțin de 6 goluri în ultimele 3 partide, mai multe decât a primit în toate celelalte meciuri combinate.

CFR Cluj se poate lăuda cu progrese pe faza defensivă. Echipa lui Mandorlini a închis poarta în ultimele două etape, iar Sava se poate lăuda cu 180 de minute fără gol încasat. 3-0 cu Sepsi și 2-0 cu FCU Craiova sunt partidele în care CFR a scăpat fără gol încasat.

ADVERTISEMENT

“În echipa de start de ieri au fost 8 jucători noi. Adică aduși sezonul acesta, de 10 etape. Îl pun și pe Sava nou, că era rezervă anul trecut. Dacă scoatem din calcule meciul direct de pe Ghencea, cu acel penalty, ar fi invers clasamentul acum.

Penalty-urile cu CFR și Farul i-a adus FCSB-ului patru puncte. Alea au fost penalty-uri pe final de meci, la 0-0. Astea sunt ricoșeurile pe care le face toată lumea referitor la arbitraj”, a declarat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Nicolita se teme de CFR

ADVERTISEMENT