Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sepsi, ridiculizată de CFR Cluj: “Nici nu ne-au băgat în seamă! Au odihnit jucătorii cu noi”

CFR Cluj s-a prezentat la meciul cu Sepsi cu o linie de titulari din care au făcut parte mai multe rezerve. Chiar și așa, echipa lui Mandorlini s-a impus fără emoții și a ajuns la un punct în spatele FCSB-ului.
06.10.2023 | 13:22
Sepsi ridiculizata de CFR Cluj Nici nu neau bagat in seama Au odihnit jucatorii cu noi
FC CFR 1907 CLUJ - SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dezamăgire mare în tabăra lui Sepsi. Formația lui Liviu Ciobotariu a pierdut al 4-lea meci consecutiv din Liga I. CFR s-a impus cu 3-0 într-un meci în care oaspeții nu au găsit răspuns la jocul clujenilor. Criza în tabăra lui Sepsi este cu atât mai mare în condițiile în care CFR nu a folosit cel mai bun 11.

Sepsi a pierdut la scor de neprezentare

“Suntem într-o situație foarte grea în care nu știi ce decizie să iei. Nu se pune problema demiterii lui Ciobotariu care a făcut o treabă bună. În Europa am jucat foarte bine, dar din păcate, în campionat nu arătăm ca o echipă, nu arătăm nimic.

ADVERTISEMENT

Problema este la băieți, ei trebuie să se gândască bine ce nu fac între ei, pentru că pe teren se vede altceva. Sunt 4 eșecuri la rând și cum am spus, nu prea suntem obișnuiți cu cu rezultate de 5-2 cu FCSB, cu 3-0 la CFR.

Să nu uităm că CFR a odihnit niște jucători că au zis că au meci duminica cu Dinamo și nici nu ne-au băgat în seamă. Este rușinos ca jucătorii să fie odihniți cu noi. Și cu Sibiu au jucat cu rezervele abia am scos un egal. Așa că problema este la noi”, a declarat Attila Hadnagy.

ADVERTISEMENT

Sepsi trece prin cel mai greu moment al acestui sezon. Aproape de cupele europene în urmă cu o lună, Elevii lui Ciobotariu au ajuns acum la 4 înfrângeri consecutive. În cealaltă tabără, CFR, este pe val. A ajuns la doar un punct în spatele liderului FCSB și visează din nou la titlu.

CFR Cluj, cot la cot cu FCSB

“Valorile sunt echilibrate la noi și trebuie să dai minute tuturor jucătorilor, nu se știe când apare o accidentare. Cel mai bun antrenament este meciul oficial. Având jucători care au evoluat mai puține minute.

ADVERTISEMENT

Din acest punct de vedere încercăm să îi aducem la nivelul de pregătire, folosindu-ne de meciurile oficiale, să fie toți la un nivel cât mai mare. Repet, valorile sunt echilibrate. Dacă am fi privit lotul înainte de a începe campionatul, greu am fi stabilit primul 11.

Dacă o să aibă minute în picioare, o să joace, probabil că primul 11 va deveni neclar din nou. Vrem mai mult, atât Mandorlini, cât și cei din conducere. Sunt convins că și jucătorii. Avem momente în care nu arătăm cum ne-am dorit”, a spus Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

CFR a jucat cu rezervele

ADVERTISEMENT