Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă ştie care e transferul cu care Gigi Becali va da lovitura la FCSB. “E foarte bun. Aş da banii!” Video Exclusiv

Bănel Nicoliţă a anunţat, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, care este transferul cu care Gigi Becali va da lovitura la FCSB.
08.11.2022 | 20:38
Banel Nicolita stie care e transferul cu care Gigi Becali va da lovitura la FCSB E foarte bun As da banii Video Exclusiv
Juan Bauza la FCSB, transferul prin care Gigi Becali va da lovitura
ADVERTISEMENT

FCSB a fost una dintre cele mai active echipe în perioada de transferuri din vară, cu 12 jucători aduşi, însă în iarnă pot apărea nume noi în lotul “roş-albaştrilor”. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, din 8 noiembrie 2022, Bănel Nicoliţă a vorbit despre mutarea care s-a putea dovedi o adevărată lovitură pentru Gigi Becali.

Juan Bauza la FCSB, transferul prin care Gigi Becali va da lovitura. Bănel Nicoliţă: “L-aş fi luat instant”

Juan Bauza este unul dintre jucătorii pe placul lui Gigi Becali, iar acesta îl vrea la FCSB. Bănel Nicoliţă l-a analizat, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, pe fotbalistul argentinian şi l-a sfătuit pe patronul vicecampioanei României să-l cumpere cât mai repede.

ADVERTISEMENT

“Bauza este foarte bun. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul intern. Îl văd la FCSB, clar. Are o uşurinţă în joc, e foarte tehnic, un pasator bun, driblează uşor. Să-ţi dribleze doi-trei jucători, în campionatul din România de azi, fotbalist ca el nu mai găseşti.

A mai fost Sânmărtean. Eu, dacă eram acum patron la FCSB, l-aş fi luat instant, aş fi dat banii. Gigi este singurul care poate să plătească aceste sume mari”, a spus Bănel Nicoliţă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Motivul pentru care Juan Bauza nu ar fi indicat să ajungă la CFR Cluj

Bănel Nicoliţă a analizat şi oportunitatea ca Juan Bauza să ajungă la CFR Cluj, iar fostul internaţional român a susţinut că jucătorul lui FCU Craiova nu s-ar încadra în stilul impus de Dan Petrescu.

“La CFR Cluj, pe stilul lui Dan Petrescu, niciodată. Clar nu are cum să joace pe stilul ăla. E pe stilul FCSB”, a concluzionat Bănel Nicoliţă.

ADVERTISEMENT

Juan Bauza, interviu pentru revista FANATIK: “Aș accepta cu plăcere o convocare la naționala României”

FANATIK a realizat un interviu, la Craiova, cu Juan Bauza, jucătorul care se află pe lista lui Gigi Becali, la doar o zi după derby-ul care a împărţit Bănia în doua. Chiar dacă s-a născut în Argentina, vedeta lui FCU Craiova nu ar spune nu unei convocări la naţionala României. În plus, fotbalistul de 26 de ani a dezvăluit în ce campionat şi-ar dori să joace.

“În mod clar am visat mereu să îmi reprezint țara jucând la echipa națională! Bineînțeles că ar fi o mare onoare și aș accepta cu plăcere dacă ar veni o convocare pentru naționala României!

ADVERTISEMENT

În fotbal nimeni nu știe ce se poate întâmpla în viitor, așa că încerc să mă axez doar pe prezent. Dacă voi avea performanțe bune și echipa are rezultate, atunci totul este ok. În mintea mea este doar FCU!

De mic mi-a plăcut foarte mult fotbalul din Anglia, Spania și Italia. Ar fi un vis să joc într-una din aceste ligi”, declara Juan Bauza pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT