Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu la Fanatik SuperLiga, cu Horia Ivanovici, marţi, 8 noiembrie 2022! Analiza CFR Cluj – FCU Craiova 3-1 alături de Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin

Marți, 8 noiembrie, începând cu ora 13:00, Adrian Mititelu e live cu Horia Ivanovici la emisiunea Fanatik SuperLiga împreună cu invitații Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin.
08.11.2022 | 13:00
Adrian Mititelu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici marti 8 noiembrie 2022 Analiza CFR Cluj  FCU Craiova 31 alaturi de Banel Nicolita Robert Nita si Alin Buzarin
Marți, 8 noiembrie, la emisiunea Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici disecăm în amănunt meciul CFR Cluj - FCU Craiova. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți, 8 noiembrie, de la ora 13:00, vă invităm la o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unde vom face show după meciul CFR Cluj – FC U Craiova 3-1, ultimul al etapei a 17-a din SuperLiga.

CFR Cluj – FC U Craiova la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, marți, 8 noiembrie 2022. Totul despre ultimul meci al etapei a 17-a

Marți, 8 noiembrie, începând cu ora 13:00, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI vom diseca pe toate părțile meciul CFR Cluj – FC U Craiova, ultimul al etapei a 17-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Și pentru că o emisiune de asemenea anvergură este susținută și de parteneri pe măsură, ne va fi alături sponsorul principal SUPERBET, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica va fi responsabil cu hidratarea.

Pregătiți-vă tableta, laptopul sau telefonul, asigurați-vă că aveți o conexiune bună de internet și veniți alături de noi marți, 8 noiembrie, începând cu ora 13:00, să facem show la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

Invitați de top la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin vin marți, 8 noiembrie 2022

Fiți marți, 8 noiembrie, alături de noi într-o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cu invitați de marcă precum Bănel Nicoliță, Robert Niță sau Alin Buzărin, care va analiza cu atenție tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE MARTI, 8 NOIEMBRIE 2022

Așa cum s-a întâmplar și luni, după FCSB – Rapid, când am aflat în exclusivitate despre presiunile pe care Laurențiu Reghecampf le face asupra lui Gigi Becali pentru a-l numi antrenor la echipa pe care o patronează, despre scouterii din Premier League care au asistat la derby sau de ce Mihai Pintilii este mai bun decât Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE MARTI, 8 NOIEMBRIE 2022

Abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau pur și simplu intrați pe site-ul FANATIK.RO pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din media românească.

În plus, aveți acum ocazia să faceți și profit la pariuri dacă urmărițiti emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Pentru că în cadrul emisiunii este programată și rubrica “Fabrica de cote by Superbet”, care vă oferă cele mai bune cote din săptămâna fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Marți, 8 noiembrie, de la ora 13:00, urmăriți-ne pe laptop, tabletă, telefon sau orice alt dispozitiv conectat la internet. Doar așa veți putea fi siguri că nu veți rata cele mai tari excluisvități din sportul românesc.

ADVERTISEMENT