Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliţă, surprins de transferul lui Djokovic la Rapid: “La FCSB s-a ascuns de joc şi a fost fatal!”

Bănel Nicoliţă a fost surprins de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid şi consideră că mijlocaşul croat nu şi-a dat prea mult interesul la FCSB.
27.01.2024 | 16:24
Banel Nicolita surprins de transferul lui Djokovic la Rapid La FCSB sa ascuns de joc si a fost fatal
Bănel Nicoliţă, surprins de transferul lui Djokovic la Rapid: “La FCSB s-a ascuns de joc şi a fost fatal!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic la Rapid de la FCSB este unul dintre cele mai interesante transferuri ale iernii în fotbalul românesc. Croatul nu a impresionat în prima parte a stagiunii şi Gigi Becali chiar i-a plătit 70.000 de euro pentru a rupe contractul unilateral.

Bănel Nicoliţă, surprins de transferul lui Djokovic la Rapid: “La FCSB s-a ascuns de joc şi a fost fatal”

Bănel Nicoliţă a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferurile Rapidului din această iarnă şi consideră că mutarea lui Djokovic la Rapid este una interesantă, dar atrage atenţia că la FCSB nu şi-a dat interesul:

ADVERTISEMENT

“Djokovic are o experienţă foarte, foarte mare. Cunoaşte, este campion al României. Se poate integra mult mai uşor. Sper să câştige jucătorul din acest transfer. 

Rapid a câştigat la mijlocş. Un jucător care dă echilibru, dar la FCSB a avut şanse de a evolua, dar nu a fost în forma aia bună. A jucat, dar când te plimbi pe teren… 

ADVERTISEMENT

La FCSB s-a ascuns de joc şi a fost fatal. Vorbind de un jucător cu atâta experienţă care a venit ca titular din Turcia… El s-a simţit rezervă şi nu a mai evoluat la capacitate maximă. 

“S-au orientat foarte bine la Aioani când au rămas descoperiţi”

De aia făcea doi paşi în stânga şi doi în dreapta. Nu mai era acelaşi Djokovic care să creeze. Îmi place Rapidul, are o strategie foarte bună cu transferurile, au luat doar jucători de care au nevoie.

ADVERTISEMENT

S-au orientat foarte bine la Aioani când au rămas descoperiţi. Din campionat, cred că era cel mai bun pe care îl puteau lua”, a spus Bănel Nicoliţă la FANATIK SUPERLIGA.

Djokovic, debut ezitant!

Damjan Djokovic a debutat la Rapid în confruntarea cu FC U Craiova. Mijlocaşul a avut o evoluţie ştearsă în meciul câştigat cu 4-3 de giuleşteni, având o parte de vină la două dintre golurile marcate de olteni.

ADVERTISEMENT

Rapid joacă sâmbătă, de la ora 20:00, derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi vrea a doua victorie consecutivă în încercarea de a se apropia de FCSB, lider autoritar în SuperLiga.

Bănel Nicoliţă, surprins de transferul lui Djokovic la Rapid

ADVERTISEMENT