Sport

Djokovic, prezentat oficial de Rapid! Toate detaliile din contractul fostului jucător al FCSB. Update

Damjan Djokovic a fost prezentat oficial la Rapid! Cum arată contractul pe care fostul jucător de la FCSB îl are în Giulești.
07.01.2024 | 10:31
Djokovic prezentat oficial de Rapid Toate detaliile din contractul fostului jucator al FCSB Update
Damjan Djokovic a fost prezentat oficial la Rapid. FANATIK a dezvăluit toate detaliile contractului fotbalistului în Giulești. Foto: Facebook - @Rapid.
ADVERTISEMENT
07-01-2024
08:36

Damjan Djokovic, prezentat oficial de Rapid!

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Rapid a reușit să-l transfere pe Damjan Djokovic, fotbalistul dat afară de Gigi Becali de la FCSB. Mijlocașul croat a fost prezentat oficial în tricoul „alb-vișiniu” în cursul zilei de duminică, 7 ianuarie.

Fotbalistul de 33 de ani s-a alăturat deja lotului lui Cristiano Bergodi în cantonamentul din Antalya. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Djokovic a semnat un contract pe un an și jumătate cu Rapid. Croatul va avea un salariu lunar de 17.000 de euro, plus bonusuri în Giulești.

 

06-01-2024
20:56

Damjan Djokovic a ajuns în cantonamentul Rapidului

Damjan Djokovic s-a despărțit azi oficial de FCSB și nu a pierdut timpul. A luat primul zbor spre Antalya și s-a alăturat lotului Rapidului, așa cum anunță Iamsport. Va semna în cel mai scurt timp un contract cu detaliile anunțate de FANATIK: pe un an și jumătate, 17.000 de euro lunar.

Gigi Becali anunțase sâmbătă la Digi Sport că a ajuns la un acord pentru a rezilia contractul lui Djokovic, iar croatul a primit 70.000 de euro.

06-01-2024
15:41

Damjan Djokovic, așteptat în cel mai scurt timp în cantonamentul Rapidului

Gigi Becali a anunțat că a reziliat cu Damjan Djokovic și astfel i-a pus la treaba pe oficialii Rapidului. Se caută cât mai repede un zbor spre Antalya, pentru ca mijlocașul croat să se alăture lotului condus de Cristiano Bergodi.

Din informațiile FANATIK, toate detaliile contractului dintre Djokovic și Rapid, pe un an și jumătate, sunt deja clare. Rămâne ca jucătorul să ajungă în Antalya, sub comanda lui Bergodi, chiar de duminică sau luni cel târziu.

06-01-2024
15:03

Djokovic, cale liberă spre Rapid! Gigi Becali: "I-am dat 70.000 de euro să plece!"

Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord de reziliere cu Damjan Djokovic. Iniţial, sârbul a cerut 100.000 de euro ca să rezilieze contractul în această iarnă, dar după negocieri, suma a fost ceva mai mică:

“Djokovic poate să semneze cu Rapid! I-am dat 70.000 de euro să plece. Nu mai vreau să vorbesc despre motive, aşa am considerat noi”, a spus Gigi Becali potrivit Digisport. 

Rapid a fost o echipă foarte activă pe piaţa transferurilor în această iarnă şi până acum au reuşit transferurile lui Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hasani, care să fortifice atacul echipei lui Bergodi.

Lovitură în mercato: Djokovic a bătut palma cu Rapid!

Din informaţiile FANATIK, giuleştenii au bătut palma şi cu Damjan Djokovic, de la FCSB. Mijlocaşul croat s-a înţeles pentru un salariu de 17.000 de euro lunar plus bonusuri, contract pe un an și jumătate. Croatul este așteptat ca până mâine să aibă acordul de reziliere cu FCSB, pentru a semna cu Rapidul. Despre acordul dintre Djokovic şi Rapid a scris în premieră Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Totuşi, a mai rămas de rezolvat o necunoscută pentru realizarea transferului. Djokovic nu a reziliat contractul cu FCSB. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, croatul i-a cerut 100.000 de euro lui Gigi Becali pentru întreruperea contractului.

Diferenţă de 30.000 de euro la negocierile cu FCSB!

Din informaţiile noastre, diferenţa în negocierea cu Gigi Becali este de aproximativ 30.000 de euro. Dacă situaţia se va rezolva în cel mai scurt timp, mijlocaşul va ajunge la Rapid din postură de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic a fost curtat în această iarnă şi de Dinamo, dar oferta “câinilor” a fost declinată de mijlocaş, antrenorul Željko Kopić explicând la conferinţa de presă că atât Djokovic, cât şi Rotariu nu au vrut să vină la Dinamo:

“Rotariu și Djokovic? Nu sunt interesați să facă acum parte din echipa lui Dinamo. Nu știu de ce. Trebuie să-i întrebați pe ei. Nu știu. Au alte idei… Iar eu respect asta. Poate au alte oferte. Trebuie să accept asta”, a spus Kopic.

ADVERTISEMENT

Djokovic, adio FCSB! Gigi Becali nu vrea să îl vadă în cantonament nici dacă nu reziliază contractul

Damjan Djokovic are contract până în vară cu FCSB, dar Gigi Becali a anunţat în luna decembrie, în direct la FANATIK SUPERLIGA, că mijlocaşul nu mai intră în planurile roş-albaştrilor pentru a doua parte a sezonului.

Gigi Becali le-a transmis oamenilor din staff că Djokovic nu va ajunge în cantonamentul FCSB-ului din Antalya nici dacă negocierile de reziliere vor eşua, astfel că fotbalistul nu mai are niciun viitor alături de roş-albaştri.

ADVERTISEMENT

De altfel, patronul celor de la FCSB a declarat că Djokovic este liber să semneze cu orice echipă din SuperLiga şi poate da curs oricărei oferte. Dar, croatul negociază dur rezilierea de FCSB.

  • 100.000 de euro i-a solicitat Djokovic pentru reziliere lui Gigi Becali
  • 17.000 de euro lunar îi oferă Rapid lui Djokovic
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad