Sport

Rapid – FC U Craiova 4-3, în etapa 22 din SuperLiga. Thriller pe o ploaie torențială în Giulești. Video

Rapid a câștigat thriller-ul din Giulești cu FC U Craiova, scor 4-3. Oltenii au căzut inexplicabil, după ce au condus cu 1-0 și 3-1.
19.01.2024 | 22:01
Rapid  FC U Craiova 43 in etapa 22 din SuperLiga Thriller pe o ploaie torentiala in Giulesti Video
Rapid - FC U Craiova 1-3, în etapa 22 din SuperLiga. Meci de senzație făcut de Bauza în Giulești. FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-01-2024
17:59

Rapid - FC U Craiova 4-3 (Krasniqi 44, Rrhamani 76-pen., Onea 82, Burmaz 90+4 / D. Albu 26, Baeten 52, Blidar 56)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Rapid reușește să câștige primul meci oficial din 2024, după un adevărat thriller în Giulești. Oltenii au condus cu 1-0 și 3-1, dar nu au reușit să reziste în fața echipei lui Bergodi.

Min. 90+4 – GOOOL Rapid!!! Debutantul Burmaz îl învinge pe Gurău cu o lovitură de cap la colțul lung!

Min. 87 – E rândul oltenilor să rateze! Blănuță ia o acțiune pe cont propriu, șutează la colțul lung, dar mingea se scurge pe lângă poartă.

Min. 84 – Ocazie uriașă pentru Rrahmani, care, din doar câțiva metri, dă cu capul pe lângă poartă.

Min. 82 – GOOOL FC U Craiova!!! Onea îl surprinde pe Gurău cu un șut la colțull scurt.

Min. 76 – GOOOL Rapid!!! Rrahmani înscrie dintr-un penalty acordat după ce faza s-a analizat 6 minute la VAR pentru un henț al lui Lacroix.

Min. 56 – GOOOL FC U Craiova!!! Blidar înscrie primul său gol în SuperLiga după ce a deviat șutul lui Albu.

Min. 52 – GOOOL FC U Craiova!!! Baeten face 2-1 după ce a primit o nouă pasă de excepție de la Bauza!

Min. 44 – GOOOL Rapid!!! Gazdele egalează prin nou-venitul Ermal Krasniqi!

Min. 39 – Gurău iese prost pe o centrare, dar Săpunaru nu reușește să reia mingea în plasă.

Min. 35 – Hasani intră bine în careu, dar șutul său este moale, iar mingea e reținută ușor de Gurău.

Min. 26 – GOOOL FC U Craiova!!! Dragoș Albu înscrie cu piciorul stâng, piciorul mai slab, dar mingea se duce direct la vinclu.

Min. 18 – Moldovan iese greșit pe centrarea lui Baeten, dar FC U Craiova nu reușește să profite și să deschidă scorul.

Min. 1 – A început meciul!

19-01-2024
16:22

Echipele de start la Rapid - FC U Craiova

Echipele de start la meciul Rapid – FC U Craiova.

  • Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Al. Iacob, Braun – Oaidă, Djokovic, Cîrjan – Hasani, Rrahmani, Krasniqi. Rezerve: Drăghia – D. Grigore, I. Cristea, Bădescu, Funsho, El Sawy, Al. Albu, Al. Ioniță, Soni, Ungureanu. Antrenor: Cristiano Bergodi.
  • FC U Craiova: Gurău – Negru, Kvakic, Lacroix, Padula – Achim, D. Albu – Baeten, Bauza, Blidar – Chițu. Rezerve: Mogoșanu, R. Popa – Mascarenhas, Danny Henriques, Asamoah, V. Pop, M. Ilie, Sidibe, Bahassa, Blănuță, Ibrahim. Antrenor: Giovanni Constantino.

Meciul Rapid – FC U Craiova 1948 are loc vineri, 19 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 22-a din SuperLiga. Giuleștenii nu au mai bătut pe nimeni de cinci meciuri, ocupă locul 4, cu 33 de puncte, la 11 distanță de liderul FCSB. În schimb, oltenii au avut un final turbo, patru victorii din ultimele cinci apariții, urcând pe locul 9, cu 27 de puncte.

Unde se joacă meciul Rapid – FC U Craiova 1948, în etapa 22 din SuperLiga

Întâlnirea Rapid – FC U Craiova 1948 se dispută vineri, 19 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Superbet Arena” din cartierul Giulești, în etapa a 22-a din SuperLiga. Este o partidă mult mai grea decât ar părea la prima vedere, pentru că jucătorii lui Cristiano Bergodi și antrenorul italian sunt sub presiune după cinci meciuri fără victorie, iar Craiova lui Giovanni Constantino a jucat un fotbal bun în ultimele partide.

ADVERTISEMENT

Deși sunt supărați pe echipă după perioada nefastă care a durat cam mult, suporterii Rapidului promit să fie alături de echipă la prima apariție în noul an. Fanii Rapidului speră ca noile echiziții și mai ales revenirea golgeterului Albion Rrahmani să aibă mare impact și Rapid să revină pe linie, punând capăt perioadei de criză.

Cine transmite la Tv partida Rapid – FC U Craiova 1948

Partida Rapid – FC U Craiova 1948 se joacă vineri, 19 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Superbet Arena” din cartierul Giulești, în etapa a 22-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă în direct la TV pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 19 ianuarie, sunt mari șanse de precipitații, fie ploaie, fie lapovită sau ninsoare. Ultima în variabilă mai scăzută, ca urmare a faptului că vom avea în schimb temperaturi neobișnuit de mari pentru această perioadă, în jur de 14 grade la ora amiezii. Și la ora jocului va fi bine din acest punct de vedere, în jur de 7-8 grade, enorm pentru luna ianuarie.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – FC U Craiova 1948

Cristiano Bergodi are la dispoziție patru noi jucători, de care se declară foarte mulțumit, atacanții Burmaz și Hasani, mijlocașii Djokovic și Krasniqi. Bonus uriaș, a revenit mult mai devreme decât era de așteptat golgeterul Alion Rrahmani. Sunt două absențe importante, mai durând cel puțin o lună recuperarea lui Claudiu Petrila, iar mijlocașul belgian Emmers s-a reaccidentat în Antalya.

ADVERTISEMENT

În schimb, marea bombă a căzut chiar în ziua meciului cu oltenii. FANATIK v-a anunțat în exclusivitate că portarul Horațiu Moldovan s-a înțeles cu gruparea spaniolă Atletico Madrid, care îi va achita clauza de reziliere, astfel că acesta va fi, cel mai probabil, ultimul meci al său la Rapid.

La FC U Craiova 1948 nu există evenimente importante pe piața de mercato. Giovanni Consntantino atacă ultima parte a sezonului regulat cu același efectiv cu care a încheiat anul 2023. Crede că dacă echipa va reuși rezultate pozitive în primele patru jocuri din noul an, ar putea intra în lupta pentru un loc de play-off. 

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Rapid – FC U Craiova 1948

Casele de pariuri cu siguranță când au stabilit cotele au făcut acest lucru strict privind locurile în clasament. Prin urmare, Rapid este favorită la cota de 1,80, iar oltenii au primit cotă de 4,80 pentru a da peste cap planurile giuleștenilor. Șansă dublă „X2” are cotă de 2,20, iar un gol înscris de echipa lui Giovanni Constantino ajunge la cota de 1,65.

Spuneam că s-au stabilit cotele doar cu ochii pe clasament. Pentru că altminteri s-ar fi putut observa un amănunt îngrijorător pentru Rapid. Nu a bătut niciodată, din 2017 încoace pe FC U Craiova 1948 pe teren propriu! Are trei succese și două egaluri. În ultimele două vizite a fost 3-2 și 2-1 pentru echipa patronată de familia Mititelu.

ADVERTISEMENT