Sport

Banii nu sunt o problemă pentru Neymar! Brazilianul vrea să cumpere clubul la care și-a început cariera de fotbalist

În ciuda faptului că Neymar nu a mai jucat de 6 luni, fotbalistul din Brazilia continuă să încaseze un salariu de aproximativ 300 milioane de euro.
10.04.2024 | 23:09
Banii nu sunt o problema pentru Neymar Brazilianul vrea sa cumpere clubul la care sia inceput cariera de fotbalist
Banii nu sunt o problemă pentru Neymar! Brazilianul vrea să cumpere clubul la care și-a început cariera de fotbalist. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar, fotbalistul celor de la Al-Hilal, este în continuare inapt de joc din cauza unei accidentări suferite în luna octombrie. Brazilianul a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și de atunci nu a mai bifat vreun minut în tricoul formației din Arabia Saudită.

Neymar vrea să cumpere clubul la care și-a început cariera de fotbalist

În ciuda faptului că nu a mai jucat de aproape 7 luni, Neymar continuă să încaseze un salariu de aproape 300 milioane de euro la Al-Hilal, lucru care îi permite să facă o achiziție de 130.000.000 euro.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnalistul Mauro Beting, Neymar și tatăl acestuia ar dori să cumpere clubul Santos, club la care Neymar și-a început cariera de fotbalist. Marele club din Brazilia este aproape de faliment.

Nu doar că au datorii de peste 100 milioane de euro, dar aceștia au și retrogradat pentru prima data în istorie în liga a doua a campionatului brazilian.

ADVERTISEMENT

„Neymar nu numai că se va întoarce la Santos, nu știu dacă acum sau în curând, dar el și tatăl său o vor cumpăra pe Santos. Neymar va face cu Santos ceea ce a făcut Ronaldo cu Cruzeiro”, a declarat jurnalistul Mauro Betting.

Neymar este aproape de revenire în tricoul lui Al-Hilal

Neymar, fotbalistul în vârstă de 32 de ani, este tot mai aproape de revenirea pe teren după accidentarea suferită acum 7 luni. Fostul jucător al celor de la PSG a decis să se recupereze în Brazilia, acolo unde s-a antrenat de unul singur.

ADVERTISEMENT

Între timp, Neymar a revenit în Arabia Saudită pentru a reîncepe antrenamentele cu Al-Hilal. Doctorii susțin că Neymar ar putea să revină pe teren începând cu luna aprilie, doar dacă fotbalistul se recupereze cum trebuie și organismul acestuia va răspunde corect după accidentarea gravă de care a avut parte.

Neymar și-a ales următoarea destinație

Potrivit lui Marcelo Teixeira, președintele lui Santos, Neymar nu are în plan doar să cumpere formația din liga a doua, ci și să revină la echipa care l-a făcut să se îndrăgostească de fotbal.

ADVERTISEMENT

„Conversația a fost foarte scurtă, dar conversațiile rapide sunt, adesea, cele mai eficiente. Pentru a juca aici, el trebuie să se recupereze cât mai bine. Va continua să joace acolo (n.r.Al-Hilal), apoi va veni”, a declarat președintele lui Santos, Marcelo Teixeria

ADVERTISEMENT
Tags: