Sport

Neymar le răspunde din nou contestatarilor. Cum arată brazilianul la revenirea la antrenamentele lui Al-Hilal. Video

După ce a fost acuzat că a luat în greutate, Neymar a le-a răspuns contestatarilor cu un filmuleț în care își arăta forma fizică, iar acum a revenit la antrenamentele lui Al-Hilal.
16.02.2024 | 00:05
Neymar le raspunde din nou contestatarilor Cum arata brazilianul la revenirea la antrenamentele lui AlHilal Video
Neymar a revenit la antrenamentele lui Al-Hilal. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al-Hilal după o accidentare destul de gravă. În perioada în care s-a recuperat în Brazilia, fostul jucător de la PSG a fost fotografiat într-o postură în care părea că are kilograme multe în plus.

Neymar le răspunde din nou contestatorilor. Cum arată brazilianul la revenirea la antrenamentele lui Al-Hilal

Fanii arabilor nu au fost deloc bucuroși atunci când pozele cu Neymar ieșit din formă au fost viralizate. Aceștia au crezut că brazilianul nu își va mai reveni la forma inițială, potrivită pentru joc.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Neymar le-a răspuns contestatarilor cu un video în care își arăta abdomenul. Acesta nu arăta cu mult mai diferit față de momentul în care a jucat ultima dată în tricoul noii sale echipe.

Chiar și după acel filmuleț, au existat mai multe guri rele care susțineau că Neymar are multe kilograme în plus. Între timp, brazilianul a revenit la antrenamentele lui Al-Hilal și demonstrează încă o dată contrariul.

ADVERTISEMENT

Neymar nu arată chiar ca atunci când juca săptămânal, dar se pare că brazilianul nu mai are mult până când să revină la o formă fizică optimă. Accidentarea a fost destul puternică, iar procesul de revenire va mai dura câteva luni.

Când va reveni Neymar în tricoul lui Al-Hilal?

Brazilianul a suferit o accidentare gravă la ligamentele încrucișate în timpul unui meci al echipei naționale cu Uruguay. Fotbalistul a fost nevoit să se opereze de urgență și asta l-a ținut departe de gazon încă din octombrie 2023.

ADVERTISEMENT

Prima parte a perioadei de recuperare a avut-o în Brazilia, acolo unde a început pregătirile de unul singur. Între timp, Neymar a revenit la baza de antrenament a celor de la Al-Hilal.

Odată cu întoarcerea sa în Arabia Saudită pentru brazilian au apărut și primele vești bune. Se pare că doctorii susțin că Neymar ar putea să joace pentru Al-Hilal începând cu luna aprilie. Totul ține de modul în care fotbalistul se va recupera și de cum va răspunde organismul după accidentarea gravă.

ADVERTISEMENT

Neymar, răspuns agresiv pentru ce care l-au făcut gras

Neymar a ținut să le răspundă celor care l-au făcut gras după apariția pe care a avut-o la ziua lui Romario și a postat un filmuleț prin care vrea să demonstreze contrariul.

Aflat în superba sa vilă din Brazilia unde efectuează perioada de recuperare după accidentare, starul și-a ridicat tricoul în timpul filmării pentru a arăta că nu este deloc gras.

Mai mult, el are un comentariu vulgar pentru cei care l-au criticat: ”Peste limita de greutate, bine. Dar gras? Nu prea cred. S**ți-o, haterilor! Țineți pasul sau înnebuniți”.

Tags: