News

Caz șocant într-o localitate din Sibiu. Bărbat din Șelimbăr, alergat și amenințat cu o drujbă pornită

Caz desprins din filmele de groază, în Sibiu. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost alergat și amenințat cu o drujbă pornită, de către un tânăr în vârstă de 23 ani.
22.02.2022 | 14:42
Caz socant intro localitate din Sibiu Barbat din Selimbar alergat si amenintat cu o drujba pornita
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat luni după-amiază, în localitatea Mârșa, din județul Sibiu, iar tânărul a început să-l alerge pe bărbat cu drujba pornită, după ce ar fi primit o palmă de la acesta.

Situația ar fi fost scăpată de sub contrul în timpul unei discuții între agresor și victimă. Din fericire, oamenii legii au ajuns la timp încât tânârul să nu comită o crimă.

ADVERTISEMENT

Din cauza unei palme, un sibian a fost alergat și amenințat cu o drujbă de către un tânăr

”Ieri (luni n.red.), în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmerie a fost sesizat de către IPJ Sibiu, cu privire la faptul că o persoană în vârstă de 23 de ani ar fi fost agresată pe strada Cindrel din localitatea Mârşa.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au depistat tânărul în vârstă de 23 de ani, din localitatea menţionată, care avea asupra sa o drujbă pusă în funcţiune, în timp ce alerga după un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Şelimbăr.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la faptul că, în timpul unei discuţii între cei doi, tânărul ar fi fost pălmuit de bărbat”, a informat IPJ Sibiu, scrie presa locală SibiuNews.

Agresorul a fost reținut

Jandarmii l-au încătuşat pe agresor și l-a condus la sediul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din Avrig, unde a fost supus unei audieri. El este acum reținut și cercetat penal.

ADVERTISEMENT

”Persoana în cauză, actele şi drujba au fost predate poliţiştilor din cadrul Secţiei 4 Rurală Avrig.

Cercetările urmează a fi continuate de către Poliţia Oraşului Avrig sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”, au mai precizat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Cazul de față amintește de un altul similar din 2019. Atunci, un bărbat din localitatea Sânandrei, județul Timiș, a fost ucis de către un tânăr, cu o drujbă, chiar în curtea casei în care locuia.

Se întâmpla într-o seară, când victima se afla în casă cu cei doi copii ai lui și o prietenă a unuia dintre ei. Aceștia au reușit să scape cu viață, după ce au sărit pe geam, însă tatăl lor a fost omorât.

În această situație era vorba despre un conflict mai vechi. Victima, un tată care-și creștea singur cei doi fii, după ce a divorțat, i-a vândut o mașină criminalului din Arad, acesta fiind nemulțumit de tranzacție.

ADVERTISEMENT