News

Bărbat de 35 de ani din Târgu Jiu, găsit împușcat în cap. Acesta se afla în mașina sa

Incident grav în Târgu Jiu. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit împușcat în mașina sa, parcată chiar în fața spitalului.
05.10.2021 | 19:59
Barbat de 35 de ani din Targu Jiu gasit impuscat in cap Acesta se afla in masina sa
ADVERTISEMENT

Incident grav raportat marți în Târgu Jiu. Un bărbat de 35 de ani a fost găsit împușcat, pe scaunul din dreapta al maşinii sale. Autoturismul acestuia era parcat în faţa spitalului din oraș.

Din informațiile oferite de medicii de la unitatea gorjeană, bărbatul împușcat este în stare gravă. Acesta va fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

ADVERTISEMENT

Bărbat din Târgu Jiu, găsit împușcat în propria mașină. Ce spun anchetatorii

Bărbatul de 35 de ani, rezident în Târgu Jiu, a fost găsit în stare de inconștiență pe locul dreapta față al mașinii sale, parcate pe strada Tudor Vladimirescu, în fața Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

”La data de 5 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către personalul de serviciu din cadrul Unităţii Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că lucrătorii S.M.U.R.D. Gorj au găsit în faţa unităţii medicale o persoană de sex bărbătesc, ce prezintă o plagă prin împuşcare la nivelul capului”, a transmis, marți, IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cei de la Poliție au venit cu informații suplimentare care, conform publicației Gds.ro ar indica faptul că am putea vorbi de o tentativă de sinucidere. În acest demers cumplit, bărbatul ar fi folosit un asomator pentru sacrificarea animalelor.

”În autoturism, pe podeaua din dreapta față, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării. Persoana în cauză a fost preluată de personalul medical de gardă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT

La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul unității, pentru continuarea cercetărilor”, mai precizează cei de la IPJ.

Care este starea victimei

Din informațiile furnizate de medicii locali, bărbatul împușcat este în stare gravă. Dat fiind acest aspect, el va fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

ADVERTISEMENT

”Un bărbat în vârstă de 35 de ani rănit prin împuşcare a fost adus marţi după-amiaza la UPU a SJU Târgu Jiu.  Bărbatul prezenta o rană în zona capului, starea sa fiind gravă.

A fost stabilizat la UPU şi va fi transferat la SCJU Craiova la secţia Neurochirurgie”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, pentru sursa citată.

IPJ Gorj mai anunță că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT