News

Bărbat de 50 de ani, găsit mort pe o bancă din Oradea. Poliția a demarat o anchetă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit mort pe o bancă din Parcul 1 Decembrie din Oradea. Nu se cunosc momentan detalii despre identitatea sa.
14.11.2022 | 14:05
Barbat de 50 de ani gasit mort pe o banca din Oradea Politia a demarat o ancheta
Bărbat de 50 de ani din Oradea, găsit mort în parc. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Polițiștii au demarat acum o anchetă pentru a afla identitatea bărbatului și pentru a determina ce s-a întâmplat.

Un bărbat mort, găsit pe o bancă din Oradea

Cadavrul a fost descoperit în jurul orei 8 dimineața, de către o persoană care se plimba prin parc.

ADVERTISEMENT

”Luni, 14 noiembrie a.c., la ora 08.23, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe o bancă din Parcul 1 Decembrie din municipiul Oradea a fost găsită o persoană, posibil decedată.

Poliţiştii orădeni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, şi, din primele investigaţii efectuate, s-a constatat că victima este un bărbat, de aproximativ 45–50 de ani. Din nefericire, a fost constatat decesul acestuia”, transmite IPJ Bihor.

ADVERTISEMENT

Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei, însă momentan nu există suspiciunea ca bărbatul să fie victima unei infracțiuni, potrivit Bihoreanul.ro.

”Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru identificarea persoanei decedate şi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor decesului”, au precizat poliţiştii.

ADVERTISEMENT

Astfel de cazuri sunt tot mai dese în România. Probabil cel mai șocant dintre ele e cel al tânărului asiatic găsit mort la o ghenă de gunoi din București.

Autoritățile au determinat că tânărul în vârstă de 27 de ani, pe numele său Gurung, venise din Nepal să muncească în România, pentru o viață mai bună. Nu se cunosc momentan detalii despre moartea sa, însă se crede că acesta a ales să se sinucidă prin spânzurare.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au urmărit cu atenție imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere din zonă și au observat cum tânărul a intrat singur în ghena de gunoi și nu a mai ieșit niciodată.

Psihologii și oamenii de afaceri veniți din Asia în România cred că știu ce determină aceste drame.

”Problema este că nu există mecanisme de sprijin. Nu există oameni care vorbesc limba lor, nu există ambasade care să îi sprijine, nu știu ce să facă, nu își cunosc drepturile, așa că se profită de ei cu fiecare ocazie”, a declarat Ruban Jayathas, un om de afaceri originar din Sri Lanka.

ADVERTISEMENT
Tags: