News

Descoperire macabră în sectorul 6. Studenții au descoperit un cadavru aruncat la ghena de gunoi

Descoperire macabră în Sectorul 6 al Capitalei, unde a fost descoperit un cadavru aruncat la ghena de gunoi. E vorba de un tânăr din Asia.
10.11.2022 | 07:09
Descoperire macabra in sectorul 6 Studentii au descoperit un cadavru aruncat la ghena de gunoi
Poliția, chemată în Sectorul 6. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Corpul aparține unui tânăr de origine asiatică și a fost descoperit de mai mulți studenți care mergeau la facultate în zonă. Aceștia au anunțat paznicii și au chemat împreună autoritățile.

Cadavrul unui asiatic, aruncat la ghena de gunoi în București

Nu se știe momentan cum a ajuns tânărul în vârstă de 27 de ani la ghena de gunoi, însă polițiștii vor efectua o anchetă, conform Antena 3. 

ADVERTISEMENT

Între timp trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat de către medicii legiști, în timp ce autoritățile vor lua legătura cu ambasada țării de care aparținea tânărul, pentru ca informația morții sale să ajungă la familie.

Medicii legiști vor face o necropsie pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza decesului, însă moartea e tratata ca suspectă date fiind condițiile în care a fost descoperit corpul neînsuflețit.

ADVERTISEMENT

Cazul vine la nici 24 de ore de la o descoperire similară în Negrești, județul Vaslui. Acolo, pompierii au fost chemați pentru a ridica de pe trotuar cadavru unui tânăr, care era în flăcări.

”În această dimineață, 9 noiembrie 2022, ora 04.04, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centrală a orașului Negrești, județul Vaslui, a fost găsit un cadavru carbonizat.

ADVERTISEMENT

În urma primelor cercetări efectuate a fost identificată persoana decedată, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Negrești, cadavrul fiind transportat la Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Poliția.

ADVERTISEMENT

Surse din anchetă spun că ar fi vorba de un tânăr, recent întors din străinătate, care a fost părăsit de iubită după cinci ani de relație. Decepționat, după ce a realizat că iubita sa nu îl mai dorește sub nicio formă, acesta a ales să-și dea foc și să se arunce de pe bloc.

ADVERTISEMENT
Tags: