News

Bărbat de 60 de ani, omorât de o mașină de la școala de șoferi. La volan se afla un tânăr de 17 ani. Update

Accident rutier mortal în Târgoviște, acolo unde un bărbat de 60 de ani a fost lovit de o mașină de la școala de șoferi condusă de un tânăr de doar 17 ani.
16.04.2024 | 18:27
Barbat de 60 de ani omorat de o masina de la scoala de soferi La volan se afla un tanar de 17 ani Update
Bărbat de 60 de ani, accidentat de un tânăr de 17 ani aflat la ora de condus. Sursa foto: economedia.ro
ADVERTISEMENT
16-04-2024
15:35

Bărbatul de 60 de ani lovit de mașina de la școala de șoferi, în Târgovișe, a murit la spital

Accidentul rutier petrecut marți după-amiază în municipiul Târgoviște s-a încheiat, din păcate, cu o tragedie. Bărbatul de 60 de ani lovit de o mașină de la școala de șoferi condusă de un tânăr de 17 ani a murit la spital, notează DB Online.

Se pare că victima a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis, fiind lovit în plin. A ajuns de urgență la spital, unde a decedat în scurt timp. Nici elevul și nici instructorul nu au mai apucat să facă manevre ca să evite impactul.

La volanul mașinii implicate în accidentul mortal se afla un adolescent, în vârstă de 17 ani, din satul Greci. Elevul școlii de șoferi se afla sub supravegherea instructorului, un bărbat de 47 de ani, tot din Greci.

Un bărbat de 60 de ani a fost lovit de o mașină de la școala de șoferi, în municipiul Târgoviște. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 17 ani, însoțit de un instructor de 47 de ani.

Bărbat de 60 de ani, lovit de o mașină de la școala de șoferi

Evenimentul rutier din județul Dâmbovița a avut loc marți, la orele după-amiezii. Atunci, un pieton a fost accidentat de o mașină condusă de un tânăr aflat în timpul orei de condus.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dâmbovița anunță că polițiștii din Târgoviște au fost sesizați în urmă cu puțin timp cu privire la producerea unui accident pe strada Silviu Stănculescu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un pieton, de 60 de ani, din localitatea Lazuri, ar fi fost accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, din Greci. Minorul se afla în timpul unei ședințe de conducere, sub supravegherea instructorului auto, un bărbat de 47 de ani, din Greci.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost unul destul de sever. Pietonul s-a ales cu mai multe leziuni, fiind transportat la spital, relatează Târgoviște News. Polițiștii fac cercetări, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident grav și în Bistrița-Năsăud. Copil de 8 ani, lovit de o autoutilitară

Un eveniment rutier cu o victimă a fost raportat și în nordul țării. Un copil în vârstă de 8 ani din Cormaia, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost lovit de o autoutilitară. A fost ulterior transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Micuțul a fost acroșat după ce a coborât din microbuzul de transport elevi cu care se întorsese de la şcoală, potrivit datelor furnizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistrița-Năsăud.

Astăzi, 16 aprilie, poliţiştii Compartimentului Rutier Sângeorz-Băi au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a producerii unui accident rutier pe Drumul Comunal 2B, în Cormaia.

ADVERTISEMENT

Din primele date, un minor de 8 ani din Cormaia, care ar fi traversat strada după ce ar fi coborât dintr-un microbuz de transport elevi, condus de un bărbat de 65 de ani din Sângeorz-Băi, a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 61 de ani din Sângeorz-Băi.

Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis Poliţia.

ADVERTISEMENT