News

Bărbat din Buzău, acuzat că a violat mai multe fetițe în ultimii șase ani. Planul prin care își ademenea victimele

Un bărbat de 51 de ani, din Buzău, a fost arestat pentru agresiune sexuală. Este acuzat că a violat mai multe fetițe în ultimii șase ani. Planul prin care își ademenea victimele.
02.03.2023 | 20:53
Barbat din Buzau acuzat ca a violat mai multe fetite in ultimii sase ani Planul prin care isi ademenea victimele
Caz terifiant în Buzău. Bărbat de 51 de ani, acuzat că a violat mai multe copile în ultimii ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În ultimii șase ani, mai multe copile din județul Buzău ar fi trecut printr-un adevărat coșmar. Acestea ar fi fost victima unui violator în serie. Individul a ajuns după gratii, momentan, pentru 30 de zile.

Caz terifiant în Buzău. Bărbat de 51 de ani, acuzat că a violat mai multe copile în ultimii ani

Suspectul agresiunilor sexuale are 51 de ani și este din comuna Cozieni. Pe 28 februarie, acesta fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de agresiune sexuală şi viol. Timp de mai mulți ani, individul ar fi agresat mai multe fetiţe din comună.

ADVERTISEMENT

Joi, 2 martie, IPJ Buzău a transmis că judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi viol.

Faptele extrem de grave ale bărbatului au ieşit la iveală la finalul lunii trecute. Pe 27 februarie, oamenii legii au fost sesizaţi de către o femeie de 31 de ani cu privire la faptul că fiica sa minoră a fost agresată sexual. Totul s-ar fi petrecut în perioada iunie 2021 – decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Imediat a fost demarată o anchetă. Polițiștii au stabilit că fapta se confirmă şi au adunat probe împotriva bărbatului, care este vecin cu familia care a reclamat faptele. Cercetările ulterioare au scos în evidență faptul că bărbatul ar fi avut mai multe victime.

Doar copila femeii de 31 de ani a avut curajul să vorbească, după mai multe luni de chin, despre dramele trăite. Probabil de teama agresorului, alte copile au îndurat agresiunile fără să spună nimănui.

ADVERTISEMENT

Agresiunile sexuale au început în 2017. Planul prin care bărbatul își ademenea victimele

Datele preliminare din anchetă au scos în evidență faptul că prima fetiţă a fost agresată sexual în anul 2017. În toți acești șase ani, nimeni nu a bănuit că în localitate trăieşte un violator în serie. În tot acest interval lung de timp, individul a profitat de șase fetițe cu vârste între 7 şi 14 ani.

Suspectul violurilor din Buzău avea un plan bine pus la punct prin care își atrăgea victimele. Copilele erau ademenite la un loc de joacă, apoi duse într-o casă în construcție, unde aveau loc ororile. Aproape toți copii din sat veneau în curtea acestuia.

ADVERTISEMENT

Primarul din localitatea buzoiană se declară surprins de faptele individului. ”Era cunoscut la noi ca un bun gospodar, un om care era de un mare ajutor tuturor vecinilor, bisericii, chiar şi nouă la primărie când îl solicitam. El era un mic meseriaș care le făcea pe toate”, spune edilul din Cozieni, pentru Observator News.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată