News

Bărbat din Galați, găsit mort într-o fântână. Cu câteva săptămâni înainte și-ar fi ucis soția

Descoperire macabră în Galați, acolo unde un bărbat a fost găsit mort într-o fântână. Acesta și-ar fi ucis soția cu sânge rece.
13.11.2023 | 19:27
Barbat din Galati gasit mort intro fantana Cu cateva saptamani inainte siar fi ucis sotia
Bărbat din Galați, găsit mort într-o fântână. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bărbat din Galați, găsit mort într-o fântână. Descoperirea macabră a fost făcută, luni, 13 noiembrie, de către localnicii din comuna Cerțești. Omul dispăruse cu aproximativ două săptămâni în urmă.

Bărbat din Galați, găsit mort într-o fântână

Gălățeanul, Mihai Negruț, în vârstă de 52 de ani, era de negăsit din data de 27 octombrie, atunci când soția lui a fost descoperită fără viață. Femeia a decedat după ce a fost lovită, cu un par, peste față și în cap.

ADVERTISEMENT

Primul suspect în acest caz a fost individul cu care victima își împărțea viața. Încă de atunci au început căutările, însă nici oamenii legii, nici cunoscuții sau vecinii nu au reușit să dea de bărbatul de 52 de ani.

”În cauză se desfășoară activități de căutare complexe, în cadrul dosarului penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de omor. La căutări participă polițiști din cadrul IPJ Galați și de la IPJ Vaslui, dat fiind faptul că zona este la limita dintre cele două județe”, transmiteau oamenii legii, la momentul descoperirii crimei.

ADVERTISEMENT

El era bănuit de comiterea infracțiunii de omor. Acum, la peste două săptămâni distanță, bărbatul a fost găsit, însă mort. Trupul neînsuflețit a fost descoperit într-o fântână dezafectată din satul Cotoroaia, comuna Certești.

Potrivit cercetărilor, crima ar fi avut loc din cauza geloziei și pe fondul consumului de alcool. De altfel, potrivit presei locale, localnicii îl descriu pe Mihai Negruț ca fiind un om violent și iute la mânie.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii bănuiesc că bărbatul ar fi decis să își pună capăt zilelor după ce a comis atrocitatea. Deocamdată nu se știe dacă sinuciderea a avut loc imediat după crimă sau în zilele ce au urmat tragediei. De asemenea, oamenii legii au deschis o altă anchetă pentru a stabili dacă bărbatul s-a sinucis, într-adevăr, sau a fost victima unei infracțiuni.

Un bărbat din Timișoara și-a bătut soția, iar apoi i-a dat foc

O altă crimă terifiantă s-a produs, în luna octombrie, în Timișoara. Un bărbat și-a bătut soția cu bestialitate, apoi i-a turnat benzină pe corp și i-a dat foc cu o brichetă. A lăsat-o să agonizeze, iar apoi a sunat la 112 anunțând că soția lui s-a ars când a făcut grătar.

ADVERTISEMENT

Cei doi aveau o relație dificilă, trecând printr-o separare recent. Înainte să fie ucisă, femeia a decis să îi mai acorde o șansă soțului ei, așa că s-a întors la locuința lor. Nu știa că această hotărâre îi va aduce sfârșitul.

 

ADVERTISEMENT
Tags: