News

Bărbat din Satu Mare, decedat într-un grav accident rutier produs în Maramureș. Un polițist a fost grav rănit

Un grav accident rutier a avut loc marți dimineață în Maramureș. Un bărbat din județul vecin, Satu Mare, a murit, iar un tânăr polițist a ajuns în stare gravă la spital.
26.04.2022 | 10:32
Barbat din Satu Mare decedat intrun grav accident rutier produs in Maramures Un politist a fost grav ranit
Un bărbat a murit, iar altul, polițist, a fost grav rănit în urma unui grav accident produs în Maramureș. Sursa foto: antena3.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie rutieră în zi de sărbătoare a avut loc pe șoselele din România, de această dată în zona de nord a țării.

Un bărbat a murit, iar altul, polițist, a fost grav rănit în urma unui grav accident produs în Maramureș

Două mașini s-au ciocnit frontal marți, 26 aprilie, pe un drum dintre județele Satu Mare și Maramureș.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, accidentul a avut loc pe Drumul Județean (DJ) 193, la podul peste Someș de la Ardusat, în județul Maramureș, aproape de limita cu județul Satu Mare.

Au intrat în coliziune o mașină înmatriculată în județul Satu Mare, în care se afla un sătmărean (43 de ani), respectiv o altă mașină, în care se afla un polițist (23 de ani) care se îndrepta spre locul de muncă, în localitatea Fărcașa.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, unul extrem de violent, ambele vehicule au ajuns în afara părții carosabile.

Din păcate, sătmăreanul a rămas încarcerat în mașină, fiind extras de către pompieri în stare conștientă. Apoi, la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator și s-a declarat decesul chiar la fața locului.

În ceea ce-l privește pe polițistul de 23 de ani, acesta a fost grav rănit în urma coliziunii și a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

În prezent, polițiștii fac cercetări pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Paște negru pe șoselele din țară

Au fost sărbători tragice în România și pentru două familii din Ardeal. Luni, în a doua zi de Paște, 2 oameni au murit într-un grav accident produs între Sibiu și Brașov. E vorba de o femeie de 55 de ani și un tânăr de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului, 2 persoane au rămas încarcerate. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de descarcerare, 1 echipaj SMURD, 1 echipaj SMURD din cadrul ISU Brașov.

În sprijin s-a deplasat și ISU Sibiu, cu un echipaj cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. Cele 2 victime au fost descarcerate, sunt în stop cardio respirator și li se aplică manevre de resuscitare”, a anunțat ISU Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: