News

Bărbat fără adăpost, bătut și tâlhărit de un tânăr din Argeș. Ce i-a furat agresorul

Hoții au ajuns să fure de la persoanele fără adăpost. Un bărbat a fost bătut și tâlhărit de un tânăr de 23 de ani, din Argeș.
15.03.2024 | 08:01
Barbat fara adapost batut si talharit de un tanar din Arges Ce ia furat agresorul
Bărbat fără adăpost, bătut și tâlhărit de un tânăr. Foto descriptiv Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat fără adăpost a fost bătut și tâlhărit de un tânăr. Incidentul a avut loc într-o localitate din județul Argeș, acolo unde agresorul și-a pândit victima, iar la lăsarea întunericului a atacat-o fără milă.

A lovit și tâlhărit un bărbat fără adăpost. Tânăr din Argeș, arestat

Hoții au ajuns să fure de la persoanele fără adăpost. Este și cazul unui tânăr de 23 de ani din orașul Ștefănești, județul Argeș, care a atacat un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă. Victima a rămas fără puținii bani pe care îi avea.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc la finalul lunii februarie, iar acum individul a fost prins. Potrivit oamenilor legii, tânărul l-a lovit pe bărbatul de 46 de ani. Apoi i-a furat un telefon și suma de 270 de lei.

Cei doi nu se cunoșteau. Tânărului nu i-a păsat de situația victimei și a atacat-o pe stradă. Recent, el a fost identificat și reținut de polițiștii din cadrul IPJ Argeș (Inspectoratul de Poliție Județean Argeș) pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

„Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 29 februarie a.c., în jurul orei 22:00, persoana vătămată, bărbat de 46 de ani, ce face parte din categoria persoanelor fără adăpost, a fost deposedată prin acte de violență de un telefon mobil și de suma de 270 de lei.”, a transmis IPJ Argeș.

Persoana fără adăpost a fost lovită și tâlhărită „de către un bărbat necunoscut, identificat ulterior în persoana unui tânăr de 23 de ani”, adaugă polițiștii. Joi, agresorul a fost prezentat instanței. El a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

ADVERTISEMENT

„În ziua de 13 martie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești și ai Poliției Orașului Ștefănești, tânărul de 23 de ani a fost depistat și condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere”, informează IPJ.

Un alt tânăr, reținut după ce a amenințat cu pistolul doi bărbați

Alt incident produs în județul Argeș are în prim-plan un alt tânăr de 23 de ani, din orașul Mioveni. În luna februarie a fost reținut, după ce a amenințat doi bărbați cu un pistol de tip airsoft. Totodată, în aceeași zi, bărbatul și-ar fi agresat bunica.

ADVERTISEMENT

El a fost reținut de oamenii legii, fiind cercetat pentru infracțiunile de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie. Ulterior, tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT