News

Descoperire macabră în Sinaia. Un bărbat, găsit mort într-o pădure. Poliţia cere ajutorul oamenilor

Trupul fără viață al unui bărbat a fost găsit într-o pădure din Sinaia. Oamenii legii i-au făcut un portret robot și cer informații celor care l-ar putea cunoaște.
14.02.2022 | 18:19
Descoperire macabra in Sinaia Un barbat gasit mort intro padure Politia cere ajutorul oamenilor
Poliția a făcut un potret robot al bărbatului găsit mort în pădurea din Sinaia. Sursa foto: IPJ Prahova
ADVERTISEMENT

Descoperirea macabră a fost făcută în toamna anului trecut, pe data de 25 noiembrie 2021, la marginea unei păduri din Sinaia. Cu toate că i-au realizat un portret robot, oamenii legii încă nu dețin informații care să ajute la stabilirea identității.

Mai mult, nici până în prezent nimeni nu a venit să-i ridice cadavrul. Cel care i-a găsit trupul fără viață, în urmă cu aproape trei luni, a fost un bărbat care a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

”La data de 25 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că în zona împădurită a stațiunii Sinaia, în punctul ”Valea lui Bogdan” a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat”, transmite IPJ Prahova, într-un comunicat de presă.

IPJ Prahova: ”Bărbatul nu a fost victima niciunei infracțiuni”

În urma cercetărilor făcute asupra trupului bărbatului, s-a constatat că nu a fost victima unei infracțiuni și că decesul s-a produs din cauza naturale. Oamenii legii au oferit și detalii despre trăsăturile individului, dar și despre ce haine purta în ziua morții.

ADVERTISEMENT

”În baza sesizării au fost efectuate verificări atât în vederea stabilirii condițiilor ce au dus la decesul bărbatului cât și a cauzelor acestuia, stabilindu-se că nu a fost victima niciunei infracțiuni, decesul survenind din cauze naturale.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: vârstă aproximativ 35-40 de ani, înălțime 1,84 m, greutate 75-80 kg, ochi albaștri, păr scurt blond/roșcat, barbă, dentiție incompletă.

ADVERTISEMENT

La momentul depistării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou turquoise,  bluză sport cu mâneci lungi verde cu portocaliu, hanorac albastru”, mai informează IPJ Prahova.

Poliția solicită informații despre bărbat

Poliția îi roagă pe toți care îl cunosc, în funcție de portretul robot, să sune la 112 și să ofere detalii care ar ajuta la identificarea cadavrului.

ADVERTISEMENT

”Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la stabilirea identității bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au mai transmis oamenii legii.

Cazul de față amintește de un altul similar, din data de 27 ianuarie 2022. Atunci, a fost semnalată găsirea unui sibian, spânzurat în Pădurea Băneasa.

Este vorba despre un om de afaceri din Sibiu, pe nume Alexandru Coman, dat dispărut de familie de la sfârşitul lunii octombrie. El locuia în București de mai mulți ani, asupra sa fiind descoperite actele, bani și telefonul. Continuă ancheta și în această situație.

ADVERTISEMENT