News

Bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de polițiști pe Calea Victoriei. Individul amenința trecătorii

Un bărbat a fost imobilizat de polițiștii bucureșteni în timp ce amenința trecătorii cu un cuțit pe Calea Victoriei, fără un motiv aparent.
03.11.2022 | 16:27
Barbat inarmat cu un cutit imobilizat de politisti pe Calea Victoriei Individul ameninta trecatorii
Bărbat imobilizat pe Calea Victoriei. Foto: Libertatea
ADVERTISEMENT

Individul i-a amenințat inclusiv pe cei doi polițiști care l-au pus la pământ, fără să-și dea seama că aceștia sunt oameni ai legii.

Un bărbat înarmat cu un cuțit, imobilizat de polițiști pe stradă

În fapt, polițiștii erau îmbrăcați în haine civile, reușind ulterior să îl pună la pământ pe bărbatul care nu înțelegea cu cine are de-a face.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc joi dimineața. Conform Libertatea, mai mulți polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Pregătire Profesională, se deplasau spre un poligon pentru a participa la o ședință de tragere.

Pe traseu au observat un bărbat care avea asupra sa un cuțit și care amenința trecătorii. Fără să stea pe gânduri, aceștia au acționat conform protocolului și l-au imobilizat pe individ, care ar fi fost agresiv.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii au procedat imediat la interceptarea și imobilizarea acestuia. Ulterior, bărbatul a fost preluat și condus la sediu de către polițiștii Secției 1, în vederea continuării verificărilor și luării măsurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și vor fi supravegheate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Conform Click, ca și o coincidență bizară, Poliția din București a lansat astăzi un serial de acțiune, cu cazuri reale în care au fost implicați angajați MAI. Serialul va debuta pe AXN și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

”Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor”, menționează sursa citată.

ADVERTISEMENT

În luna iunie, tot în București, un individ amenințase cu un cuțit mai mulți locuitori din Pantelimon. În cele din urmă, după ce a fost reținut, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost lăsat în libertate.

Conform Pro Tv, procurorii l-au plasat pe individ sub control judiciar. În același dosar este anchetat un alt bărbat, care l-a lovit pe ”cuțitar”, în timp ce acesta era pus la pământ de polițiști.

ADVERTISEMENT