News

Bărbat mort într-o secție de Poliție din Vâlcea, în timp ce dădea declarații. Tocmai fusese bătut în parcarea unui magazin

Bărbat mort într-o secție de Poliție din Vâlcea, în timp ce dădea declarații. Tocmai fusese bătut în parcarea unui magazin și dădea declarații.
14.04.2023 | 12:50
Barbat mort intro sectie de Politie din Valcea in timp ce dadea declaratii Tocmai fusese batut in parcarea unui magazin
Bărbat mort într-o secție de Poliție din Vâlcea. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Bărbat mort într-o secție de Poliție din Vâlcea, în timp ce dădea declarații. Tocmai fusese bătut în parcarea unui magazin și dădea declarații. Totul a pornit de la o discuție aprinsă în parcarea unui supermarket din Vâlcea, unde doi bărbați s-au luat la bătaie.

Bărbat mort într-o secție de Poliție din Vâlcea

După ce s-au liniștit, aceștia au sunat la 112 și au ajuns să dea declarație la secția de Poliție. După ce s-au liniștit, unul dintre bărbați a început să se simtă rău și s-a prăbușit. La fața locului au ajuns de urgență mai mulți medici cu o ambulanță, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

ADVERTISEMENT

După necropsie s-a stabilit că bărbatul a suferit un infarct, aceasta fiind cauza morții, conform voceavalcii.ro. IPJ Vâlcea a prezentat cazul, într-o solicitare oficială a jurnaliștilor. Informațiile au fost confirmate inclusiv de familia victimei, potrivit sursei citate.

”La data de 1 aprilie a.c., Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta a fost agresat de către un alt bărbat. Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în cursul aceleiaşi zile, în parcarea unei societăţi comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe fondul unor neînţelegeri, cei doi bărbaţi s-ar fi agresat fizic şi verbal.

ADVERTISEMENT

Aceştia au fost invitaţi la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru clarificarea aspectelor sesizate şi lămurirea situaţiei de fapt, dar la scurt timp, unul dintre cei doi a acuzat stări de rău. A fost solicitată intervenţia unui echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale şi i-a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, constatându-se decesul acestuia.

În urma efectuării necropsiei de către Serviciul de Medicină Legală, s-a stabilit faptul că decesul persoanei în cauză a survenit din cauza unor afecţiuni medicale. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (referitor la starea conflictuală sesizată) şi ucidere din culpă (moarte suspectă)”, transmitea ÎPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai multe zile, un caz similar era înregistrat pe stradă în Constanța, unde mai multe persoane s-au bătut și un tânăr de 15 ani a fost înjunghiat. Practic, doi tineri în vârstă de 15 și 17 ani, s-au luat la bătaie cu doi adulți, de 45 și 47 de ani, pe fondul unui conflict spontan apărut pe stradă.

Unul dintre tineri a fost înjunghiat, ajungând la spital. ”Cei doi minori şi bărbatul de 47 de ani au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, minorul de 15 ani prezentând leziuni traumatice care ar fi putut fi produse cu un corp tăietor-înţepător”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

În acest caz polițiștii au fost deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe, vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bătaia spontană a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, iar acum polițiștii vor să afle ce i-a determinat pe cei patru indivizi să se ia la bătaie.

ADVERTISEMENT