News

Bărbații care au agresat sexual o tânără care făcea jogging într-un parc din Capitală, arestați

31.08.2020 | 11:39
Barbatii care au agresat sexual o tanara care facea jogging intrun parc din Capitala arestati
ADVERTISEMENT

Poliția Capitalei a luat măsuri drastice în privința celor doi agresori ai tineri din Capitală care făcea jogging, un eveniment care a avut loc în weekendul trecut.

Astfel, bărbatul care a agresat-o sexual pe tânără într-un parc din Capitală a fost arestat preventiv. Totodată, alături de el a ajuns în arest și complicele lui.

ADVERTISEMENT

Din ultimele informații, magistrații au decis ca cei doi bărbați să îți petreacă următoarele 30 de zile după gratii cu acuzația de tentativă de viol.

Au fost arestați bărbații care au agresat sexual o tânără care făcea jogging în Capitală

Agresorii tineri din Capitală care a fost supusă unei tentative de viol în timp ce făcea jogging într-un parc au ajuns în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment deosebit de grav, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au luat decizia de a-i aresta pentru 30 de zile pe cei doi bărbați. În cursul serii de sâmbătă, aceștia au urmărit și agresat o tânără care ieșise la jogging în Parcul Tineretului din București.

Tânăra de 30 de ani, care ieșise să alerge într-un parc din sectorul 4 sâmbătă seara, a fost agresată sexual de un bărbat, care mai era însoțit de un prieten. Acesta ar fi încercat să o dezbrace pe femeie și să o violeze. Din fericire, un trecător a auzit strigătele de ajutor ale femeii și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Poliția, extrem de rapidă în acest caz

Cei doi agresori au fost prinși foarte repede de agenții din Poliție. Astfel, pe baza informațiilor furnizate de aceasta cu privire la semnalmentele agresorului, polițiștii au depistat un suspect care s-a dovedit a fi principalul agresor. Acesta a fost imobilizat și dus la Secția 14 Poliție pentru audieri, alături de prietenul său, fiind acuzați de tentativă de viol.

Victima agresiunii s-a deplasat la Poliție, pentru a da o declarație, dar în timpul audierilor la Secția 14 a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, pentru că i-a venit rău, potrivit Antena 3. Ulterior, fata a fost condusă la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru investigații suplimentare.

ADVERTISEMENT

”Din primele date se conturează ipoteza că bărbatul, care era însoțit de un prieten, a observat persoana vătămată în timp ce alerga și ar fi plecat în urmărirea ei, după care ar fi agresat-o”, a transmis Poliția Capitalei.

Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru stabilirea situației de fapt și de drept, urmând a fi dispuse măsuri legale.

ADVERTISEMENT
Tags: