News

Cine este bărbatul ucis de Poliție în incidentul violent din sectorul 1. În 2016, a intrat cu maşina în gardul Guvernului

22.04.2020 | 11:31
Cine este barbatul ucis de Politie in incidentul violent din sectorul 1 In 2016 a intrat cu masina in gardul Guvernului
ADVERTISEMENT

Bărbatul mort în incidentul violent din sectorul 1 a intrat în 2016 cu maşina în gardul Guvernului. Acesta a decedat acum în urma unui conflict care a avut loc într-un hotel.

Bărbatul mort în incidentul violent din sectorul 1 a intrat în 2016 cu maşina în gardul Guvernului

De remarcat că bărbatul fusese obligat de instanţă să urmeze tratament medical de specialitate. La puține momente după moartea acestuia, mai multe surse din anchetă i-au dezvăluit identitatea.

ADVERTISEMENT

Conform oamenilor legii, bărbatul era cunoscut cu antecedente penale, el intrând în ianuarie 2016 cu maşina pe spaţiul verde din faţa sediului Guvernului.

Bărbatul trebuia să urmeze tratament de specialitate

În cele din urmă, bărbatul s-a oprit atunci în porţile Palatului Victoria. La acel moment, el a declarat că a vrut să arate că un incident terorist poate avea loc şi în România.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii nu au ezitat și i-au deschis imediat dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Conform unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1, el fusese obligat să urmeze tratament psihiatric provizoriu până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că bărbatul a murit după ce a fost implicat într-un incident violent într-un hotel din sectorul 1 al Capitalei.

Poliția l-a surprins pe acesta alergând aproape dezbrăcat pe holurile clădirii având în mână un obiect ascuţit. Bărbatul a agresat un poliţist şi a fugit prin clădire, fiind urmărit.

ADVERTISEMENT

O nouă încercare de agresare a unui membru al forţelor de intervenţie s-a soldat cu împuşcarea sa în zona toracică

ADVERTISEMENT
Tags: