Life

Bărbatul supranumit ”Satana umană”, hotărât să intre în Cartea Recordurilor. Și-a tăiat urechile, iar o mână și-a transformat-o în gheare

Bărbatul supranumit ”Satana umană” vrea cu orice preț să intre în Cartea Recordurilor. Pentru asta, printre altele, și-a tăiat urechile, iar o mână și-a transformat-o în gheare.
09.01.2023 | 09:50
Barbatul supranumit Satana umana hotarat sa intre in Cartea Recordurilor Sia taiat urechile iar o mana sia transformato in gheare
Bărbatul are 10 implanturi de silicon în cap, pentru a arăta precum un craniu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Michel Praddo, un artist de tatuaje, originar din orașul Praia Grande, Brazilia, renumit pentru intervențiile la nivelul întregului corp pentru a arăta precum un diavol, spune că este foarte hotărât să intre în Cartea Recordurilor în acest an.

Brazilianul cunoscut ca ”Satana umană” ar putea intra în Cartea Recordurilor. Ce ”operații” înfricoșătoare are

Bărbatul în vârstă de 47 de ani consideră că merită să facă parte din Cartea Recordurilor, mai ales că și-a tăiat urechile, nările, degetul inelar de la mâna stângă și și-a pus peste 10 implanturi cu silicon în cap.

ADVERTISEMENT

Michel a mai precizat că visează de multă vreme să dețină un record mondial, iar pentru asta este dispus să facă orice, inclusiv transformarea totală a corpului său.

Mulți s-au întrebat de ce și-a tăiat degetul inelar, iar el le-a explicat faptul că și-a dorit ca mâna sa să arate precum o gheară. Pentru asta, el a decurs și la strângerea degetelor cu o bandă adezivă.

ADVERTISEMENT

”M-a frapat cel mai mult unirea degetelor mele. Mi-am dorit foarte mult asta și a trebuit să aștept o perioadă. Rezultatul este pe placul meu.

În penultimul weekend al anului 2022 mi-am pus peste 10 implanturi de silicon în cap, dintre care unul sub ochi, astfel încât să arăt ca un craniu”, a transmis artistul de tatuaje.

ADVERTISEMENT

Dorința lui Michel de a fi inclus în Cartea Recordurilor pare să devină realitate. El a anunțat de curând că a fost chemat la un show în Italia, unde va concura pentru titlul de ”Persoana cu cele mai multe modificări ale capului”, informează Daily Star.

”A fi acolo înseamnă realizarea acestui proiect al meu. Nu mi-am imaginat, ca mulți, cum va fi. Chiar am făcut-o să se întâmple”, a mai precizat brazilianul.

ADVERTISEMENT

Soția lui Michel Praddo, supranumită ”Femeia Demon”

Michel Praddo are lângă el o parteneră pe măsura sa. Este căsătorit de 10 ani cu Carol, care asemeni lui are o înfățișare diabolică.

Soția brazilianului are și ea corpul tatuat în întregime, implanturi de silicon în cap și nu numai. Inclusiv pe față femeia și-a făcut tatuaje.

ADVERTISEMENT
Tags: