Sport

Lionel Messi, soluția Barcelonei pentru a ieși din criză: „Rentabilitatea economică ar fi stratosferică”

Barcelona e gata să lanseze o ofertă pentru Lionel Messi, care are șanse mari să revină pe Camp Noua. Ce contract i-au pregătit catalanii.
19.04.2023 | 15:05
Lionel Messi solutia Barcelonei pentru a iesi din criza Rentabilitatea economica ar fi stratosferica
Lionel Messi a câștigat 10 titluri cu Barcelona, 4 Ligi ale Campionilor și a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Barcelona pornește ofensiva pentru transferul lui Lionel Messi. Presa din Spania a dezvăluit care este planul lui Joan Laporta și al restului conducerii catalanilor.

Barcelona e gata să îl oferteze pe Lionel Messi

Președintele Barcelonei mizează pe relația excelentă pe care o are cu Lionel Messi, iar Barcelona ar putea face din moment în moment o ofertă oficială pentru fostul star de pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Conform Mundo Deportivo, Joan Laporta pregătește o ofertă spectaculoasă pentru Lionel Messi și un contract valabil pe două sezoane, deși argentinianul va împlini 36 de ani pe 24 iunie.

Xavi, antrenorul Barcei, și fostul coechipier al lui Lionel Messi, vorbește constant cu atacantul, însă a fost deranjat că oficialii clubului au vorbit în presă despre întoarcerea sa pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi ar putea să scoată Barcelona din criza financiară

Forțată să își reducă drastic bugetul de salarii din cauza fair-play-ului financiar, o eventuală revenire a lui Lionel Messi la Barcelona ar putea scoate clubul din criza financiară în care s-a adâncit.

Prognozele interne ale catalanilor arată că veniturile generate ar putea crește cu procent între 25 și 33%, ceea ce spune multe despre impactul uriaș pe care îl are Messi în rândul fanilor Barcei.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, venirea lui Lionel Messi i-ar putea aduce Barcelonei în cei doi ani cel puțin 250-300 de milioane de euro: „Rentabilitatea economică ar fi stratosferică”, a fost concluzia conducerii.

Robert Lewandowski îl așteaptă și el pe Lionel Messi: „Aparține Barcelonei”

Robert Lewandoswki și-ar dori să joace cu Messi pe Camp Nou: „Messi aparține Barcelonei și, dacă se va întoarce, va fi ceva incredibil. Știm că locul lui este aici, în Barcelona. Nu știu ce se va întâmpla, dar sper că vom putea juca împreună sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Știm că Barcelona nu a câștigat La Liga în ultimii ani și suntem pe drumul cel bun. Dacă vom câștiga titlul, mulți jucători vor avea mare încredere. Cu toții lucrăm pentru a progresa.

Suntem concentrați pe La Liga și avem puncte de câștigat, dar nu ne gândim la diferența faţă de Real Madrid. Trebuie să marcăm goluri și să-i faceți fericiți pe fani. Eu și colegii mei de echipă lucrăm din greu pentru a câștiga titlul”.

ADVERTISEMENT