Sport

Lionel Messi e pregătit să plece de la PSG: „Îmi place să mă gândesc la lucrurile care s-ar putea întâmpla”

Lionel Messi este pregătit să plece de la PSG. Starul argentinian este mai aproape ca oricând să părăsească lotul campioanei Franței.
15.04.2023 | 14:06
Lionel Messi e pregatit sa plece de la PSG Imi place sa ma gandesc la lucrurile care sar putea intampla
Lionel Messi este pregătit să se despartă de PSG. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Mai sunt două luni până când înțelegerea dintre Lionel Messi și PSG va expira, însă viitorul starului argentinian este în continuare incert. Cea mai intens vehiculată variantă pentru campionul mondial este revenirea la Barcelona.

Lionel Messi, pregătit să plece de la PSG

Viitorul lui Lionel Messi se află sub semnul întrebării, iar varianta ca „decarul” argentinian să revină la Barcelona devină tot mai plauzibilă. Campionul mondial mai are contract cu echipa din capitala Franței până la finalul lunii iunie, iar tensiunea care s-a creat în jurul echipei în ultima perioadă ar putea avea un rol esențial în ceea ce va decide argentinianul.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a devenit din nou imaginea Horizon, linia de călătorii a Louis Vuitton, iar cu această ocazie a vorbit despre viitorul său. Fostul fotbalist al Barcelonei a lăsat de înțeles că nu s-a decis ce tricou va purta începând din sezonul viitor.

„Horizon pentru mine înseamnă să privesc spre viitor, să mă las purtat de val și să zbor cu imaginația mea. Să mă gândesc la ceea ce ar putea veni, la ceea ce s-ar putea întâmpla și să-mi imaginez un pic din toate”, a declarat Lionel Messi, în momentul promovării noii valize Horizon.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a vorbit despre viitorul său: „Orice vrea Dumnezeu să fie, va fi”

Declarațiile lui Lionel Messi au fost înregistrate în urmă cu câteva luni, când jucătorul lui PSG a fost fotografiat de Glen Luchford pentru campania „Horizons Never End”. Starul argentinian a promovat marca franceză de lux și la finalul anului trecut când a fost surprins alături de Cristiano Ronaldo.

„Nu știu ce va urma, ce îmi rezervă viitorul, dar, așa cum am spus la început, îmi place să-mi imaginez, să mă gândesc la lucrurile care s-ar putea întâmpla, dar chiar nu știu care va fi viitorul meu. Orice vrea Dumnezeu să fie, va fi”, a mai spus Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

În noua campanie de promovare, Lionel Messi a fost fotografiat într-un decor de aeroport alături de valiza LV Horizon. Reclama cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo de la finalul anului trecut a avut un real succes. Între timp starul lusitan a depășit borna celor 500 de milioane de umăritori pe Instagram.

Lionel Messi

Lionel Messi ar putea rămâne fără antrenor la PSG

Christophe Galtier, antrenorul celor de la PSG, este acuzat de rasism în urma unor incidente petrecute când tehnicianul se afla pe banca celor de la Nice. Nasser Al-Khelaifi îl va demite pe antrenorul francez dacă acesta va fi găsit vinovat, anunță presa din Franța.

ADVERTISEMENT

Totuși, antrenorul a „contestat cu fermitate acuzațiile care îi sunt aduse”, susține L’Equipe. Totodată, sursa menționată a precizat că Christophe Galtier a aflat „cu uimire de remarcile jignitoare și defăimătoare”. Rămâne de văzut dacă antrenorul care se află „pe făraș” la PSG va fi găsit vinovat, deoarece ancheta se află în desfășurare.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,28 este cota pentru „2 solist” la meciul Angers – PSG

ADVERTISEMENT