Sport

Basarab Panduru a râs de Cephas Malele după CFR Cluj – Hermannstadt 0-1: „Cred că se uita la alt meci!”

Basarab Panduru a râs de Cephas Malele care a gafat uluitor la faza premergătoare golului marcat de Hermannstadt împotriva CFR-ului.
20.12.2022 | 23:15
Basarab Panduru a ras de Cephas Malele dupa CFR Cluj  Hermannstadt 01 Cred ca se uita la alt meci
Valentin Crețu a fost ironizat de Basarab Panduru după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Sursă foto: orangesport.ro.
ADVERTISEMENT

Atacantul campioanei României putea să respingă o minge, fără să o lase să iasă în afara terenului, pentru a evita un corner, însă el s-a ferit.

Basarab Panduru a râs de Cephas Malele după CFR Cluj – Hermannstadt

Basarab Panduru a glumit pe seama lui Cephas Malele, care s-a ferit de o minge, lăsând-o să se ducă în afara terenului. În urma fazei, Hermannstadt a beneficiat de un corner, iar Florin Bejan a reușit să înscrie în prelungirile confruntării cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam la rezultatul ăsta. A fost al doilea galben luat de Kolinger, a fost mingea lăsată de Malele care s-a dus în corner.

De ce să-l lovești cu cotul, inutil. Mi se pare că Malele vede alt meci pentru că ridică mâinile ca și cum adversarul ar fi lovit ultimul mingea”, a spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Poate că trecuse de zece seara, de-aia n-a văzut!”

Basarab Panduru a continuat și l-a ironizat pe Malele, fiind de părere că indiferent unde s-ar fi aflat pe teren trebuia să vadă că mingea a fost deviată de un coechipier în afara terenului.

„El se ferește și ridică mâinile, nu a văzut faza. Nu poți să nu vezi că mingea e deviată, poate că trecuse de zece seara și de-aia nu a văzut.

ADVERTISEMENT

O fi uitat că e Kolinger ieșit și o fi spus că nu dă Hermannstadt gol din corner”, a mai spus Basarab Panduru.

Și Dan Petrescu i-a certat pe cei doi jucători ai săi, recunoscând că nu a înțeles ce s-a întâmplat în ultimele minute ale partidei: „Kolinger nu avea voie să primească al doilea galben, l-am certat și pe Malele, nu înțeleg ce au făcut la faza aia.

ADVERTISEMENT

E singura zi când nu am făcut faze fixe pentru că era prea frig, mi-a fost frică de accidentări și s-a văzut”.

ADVERTISEMENT