Sport

Basarab Panduru contestă convocările lui Edi Iordănescu: „Alibec de ce e la lot? Trebuie să faci ce ai semnat în contract”

Basarab Panduru contestă convocările lui Edi Iordănescu pentru meciurile României din Liga Națiunilor și a analizat fiecare jucător în parte.
25.05.2022 | 10:05
Basarab Panduru contesta convocarile lui Edi Iordanescu Alibec de ce e la lot Trebuie sa faci ce ai semnat in contract
Basarab Panduru contestă convocările lui Edi Iordănescu. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” nu consideră că Denis Alibec ar fi trebuit convocat și a vorbit și despre situația lui Valentin Mihăilă, care nu s-a adaptat deloc la Atalanta.

Basarab Panduru contestă convocările lui Edi Iordănescu

Basarab Panduru a contestat convocările lui Edi Iordănescu pentru meciurile din Liga Națiunilor: „Sunt câțiva la care mă întreb cum de sunt convocați la națională. Alibec de ce e la lot? Serios vorbesc.

ADVERTISEMENT

Pentru că în ultimii doi ani de zile nu știu dacă are două-trei meciuri ca titular. Are cinci meciuri titular acum în Grecia, două goluri marcate la început când a venit. Cu ce te poate ajuta?

Știu asta, că vine unul și îmi spune că a dat gol în nu știu ce meci. Păi așa, mă bagi și pe mine, poate se lipește mingea de capul meu cumva și dau gol”.

ADVERTISEMENT

„Mergem la Mihăilă, ai 70 de minute de jucate la Atalanta, o echipă care joacă prost, la care nu a prins nici meciuri în care să intre pe parcurs, într-un campionat în care se fac cinci schimbări. Ne poate ajuta? Ne poate, ce să mai zic.

Trebuie să faci ce ai semnat la contract. Ți-ai dat acordul că termini pe locul 1-2 că dacă nu ești dat afară. Asta înseamnă că ai oameni cu care să faci treabă, nu?

ADVERTISEMENT

Camora joacă pentru că nu ai pe cine să bagi acolo, mai e Bancu și mai era Ganea, parcă, nu mai știu”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Suntem mai aproape de locul 4 decât de locul 1!”

Basarab Panduru a continuat și a spus cum o vede pe România în grupa cu Finlanda, Bosnia și Muntenegru: „Mie mi se pare o grupă complicată, e exact grupa aia de Conference League a CFR-ului, pare că îi bați pe toți, dar de fapt te trezești că nu bați pe nimeni. Noi suntem mai aproape de locul patru decât de locul unu.

ADVERTISEMENT

Te întrebi de ce ai venit la națională dacă situația e așa cum este. Boloni a pus niște condiții, a spus ce avea de spus. A venit un antrenor care a spus că termină pe locurile unu-doi. Nu spun că e imposibili, dar suntem mai aproape de locul patru, nu de locul unu.

La națională trebuie să inventezi lucruri, nu trebuie să ai doar liniaritate. Ce contează că joci meci de meci la echipa de club în Liga 1”.

„Cine e cel mai bun jucător din campionatul nostru? Pe care să-l luăm și să-l punem titular la națională. Poate Olaru, dar e vorba de finalul ăsta de sezon, nu știu, nu prea ai.

Lotul ăsta e și foarte lărgit, normal un lot nu e de 30. E greu să găsești oameni care să fi intrat în ăștia 20. Unii au mai fost, unii nu au făcut nimic.

Nu sunt fan al instatului, pentru că acolo se uită cei care nu se uită la meciuri”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT