Sport

Basarab Panduru, contrariat de salariul unui jucător de la CFR Cluj: ”Ăh? Pentru patru meciuri?”

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1, dar Basarab Panduru a rămas mut de uimire când a aflat salariul unui jucător care a evoluat extrem de puțin.
23.05.2022 | 19:00
Basarab Panduru contrariat de salariul unui jucator de la CFR Cluj Ah Pentru patru meciuri
CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1, dar Basarab Panduru a rămas mut de uimire când a aflat salariul unui jucător care a evoluat extrem de puțin. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României va încasa o sumă importantă de bani după acest succes, iar veniturile ar putea deveni impresionante, în funcție de rezultatele din cupele europene.

Salariul unui jucător de la CFR Cluj l-a lăsat fără cuvinte pe Basarab Panduru

Cu toate acestea, CFR Cluj nu traversează cele mai bune momente din punct de vedere financiar, mai ales că în acest sezon a fost nevoită să plătească nu mai puțin de 40 de jucători. Și asta pentru că Dan Petrescu, revenit pe banca tehnică în timpul competiției după demiterea lui Marius Șumudică, nu a fost de acord cu unele transferuri și și-a adus alți fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Un salariu foarte mare a primit veteranul Ovidiu Hoban, care a prins doar patru meciuri în actuala stagiune. Venitul încasat de jucătorul de la CFR Cluj l-a contrariat pe fostul internațional Basarab Panduru, care însă a încercat să găsească o explicație.

”Hoban ar mai vrea să mai continue. Cinci titluri în cinci sezoane cu CFR și două prin Israel, de ce nu ai vrea să continui? Uită-te şi în buletin puţin, aşa, fără să te văd eu. Ăh? 15.000 de euro lunar pentru patru meciuri? E bine. Atunci când a făcut contractul probabil că merita banii ăştia.

ADVERTISEMENT

Poate e important pentru vestiar, un băiat serios. Mie ştii ce îmi place? Că îl văd la aceleaşi kilograme, nu ţi se pare că are un gram în plus şi asta mă face să cred că e un băiat foarte serios”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

CFR Cluj, schimbări masive în lot

Salariul lui Ovidiu Hoban, jucător în vârstă de 39 și despre care se vehiculează că s-ar retrage în această vară, a fost disecat și de fostul arbitru Constantin Zotta, care este de părere că fotbalistul a avut un venit excelent pentru Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Dacă te uiţi în cinci sezoane câte meciuri a jucat sau anul acesta că a jucat patru meciuri… 45.000 de euro pe meci… nu e rău”, a spus Zotta despre jucătorul adus de CFR Cluj în vara lui 2017 de la Hapoel Be’er Sheva.

Campioana CFR Cluj a oficializat despărțirea de mijlocașul islandez Runar Mar Sigurjonsson, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, în timp ce atacantul francez Billel Omrani a anunțat imediat după câștigarea titlului că va părăsi Gruia în această vară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ardelenii se vor mai despărți de Mateo Susic, ajuns la final de contract, Ovidiu Hoban, care se va retrage, Kristian Dimitrov, Lovro Cvek și Cristian Neguț, ale căror împrumuturi se încheie la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT