Sport

Basarab Panduru, dezamăgit de primul transfer al verii făcut de U Craiova: „Nu venea niciodată dacă juca în Portugalia”

Basarab Panduru a comentat primul transfer al verii făcut de Universitatea Craiova, fiind dezamăgit de venirea brazilanului Raul Silva în Bănie.
30.06.2022 | 20:38
Basarab Panduru dezamagit de primul transfer al verii facut de U Craiova Nu venea niciodata daca juca in Portugalia
Basarab Panduru, dezamăgit de primul transfer al verii făcut de U Craiova. Sursă foto: ucv1948.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor secund al lui Laurențiu Reghecampf de la Craiova nu crede că Raul Silva este cu adevărat un fotbalist care îi poate ajuta pe olteni în lupta la titlu. Transferul lui Raul Silva a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Basarab Panduru, dezamăgit de primul transfer al verii făcut de U Craiova

Basarab Panduru a fost dezamăgit de aducerea lui Raul Silva la Universitatea Craiova, fiind prima mutare reușită de Laszlo Balint la olteni: „Sincer să fiu, sunt multe (n.r. – meciuri jucate, 15, sezonul trecut). Tu nu te duci la Estoril să joci fotbal, te duci să te plimbi, să stai la plajă.

ADVERTISEMENT

Ai Cascais, cel mai vestic punct din Europa, nu te duci acolo să joci. El trebuia să joace ca să vină la Craiova, din Portugalia. Nu venea niciodată dacă juca în Portugalia, n-ai de ce să vii din Portugalia aici”.

„De ce să vii dacă ai contract la Braga? Ai jucat la Estoril şi la Braga, n-ai de ce să vii. Sunt salarii mai mici ca la noi, la Estoril. La Craiova cred că e salariu mai mare”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint, încântat de venirea lui Raul Silva

Laszlo Balint a fost mulțumit după aducerea lui Raul Silva, explicând nevoia echipei de a se întâri pe zonă defensivă, explicând că negocierile nu au fost deloc ușoare.

„Avem nevoie de întăriri în zona fundașilor centrali. Este un jucător pe care clubul l-a dorit de mai multă vreme și au existat discuții de mai mult timp. Negocierile nu au fost deloc ușoare, dar totul este bine când se termină cu bine.

ADVERTISEMENT

Sperăm să ajungă cât se poate de repede la nivelul echipei. Sper ca la ora primului meci oficial să fie apt din toate punctele de vedere.

Este un jucător cu o calitate foarte bună, care evoluează pe un post deficitar”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FK Vllaznia – Universitatea Craiova: 3,50 este cota pentru ”2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT