Fotbal intern

Basarab Panduru râde de Florinel Coman. “Tu ai 20 de ani, taică-tu joacă fotbal şi tu te uiţi de pe bancă!”

30.07.2018 | 19:48
Basarab Panduru rade de Florinel Coman Tu ai 20 de ani taicatu joaca fotbal si tu te uiti de pe banca
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, fostul mare jucător al echipei naţionale a României şi al FCSB-ului, râde de Florinel Coman, după ce atacantul vicecampioanei României a înscris două goluri în derby-ul disputat de echipa pregătită de Nicolae Dică împotriva celor de la FC Dinamo Bucureşti, scor 3-3, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019.

Basarab Panduru a analizat evoluţia lui Florinel Coman din meciul FCSB –  FC Dinamo Bucureşti, scor 3-3, de pe “Arena Naţională”. Fostul internaţional român l-a ironizat pe fotbalistul transferat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa pentru suma de 3.000.000 de euro. Florinel Coman a fost rezerva lui Filipe Teixeira, deşi lusitanul care mai are contract cu FCSB până în iarnă a ajuns la 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru râde de Florinel Coman

Între Florinel Coman şi Filipe Teixeira este o diferenţă de 17 ani, dar tânărul jucător care a ajuns la FCSB pe 21 august 2017 nu reuşeşte să se impună în faţa portughezului care în luna octombrie va împlini 38 de ani şi care o să fie de aceeaşi vârstă cu Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei României.

“Avea nevoie de golurile astea, dar acum are nevoie şi de continuitate. Nu e de ajuns să dai goluri azi şi mâine să nu mai joci. El trebuie să-şi pună un semn de întrebare, să fac altfel: De ce nu joc? De ce nu sunt rezervă şi rezerva cui sunt? Sunt rezerva unui jucător de 38 de ani care ar putea să-mi fie tată. Tu ai 20 de ani, taică-tu joacă fotbal şi tu te uiţi la el de pe bancă. Asta e problema la tine”, a fost comparația lui Basarab Panduru în timpul unei emisiuni de sport de la TV Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman se bucură după ce a înscris două goluri în FCSB - Dinamo 3-3
Bucuria lui Florinel Coman după ce a înscris două goluri în FCSB – Dinamo 3-3

Gigi Becali l-a trimis pe banca de rezerve

Florinel Coman nu a prins primul unsprezece al FCSB-ului pentru meciurile disputate de vicecampioana României cu Rudar Velenje, meci din prima manşă a turului II preliminar al Europa League, scor 2-0, şi cu FC Dinamo Bucureşti, scor 3-3.  Patronul FCSB-ului i-a cerut lui Nicolae Dică să-l ţină pe bancă pe Florinel Coman, iar antrenorul “roş-albaştrilor” i-a făcut pe plac patronului său. Pe listă au mai fost Mihai Bălaşa, Florin Tănase şi Dragoş Nedelcu.

Gigi Becali n-a renunţat la ideea de a-l vinde pe Florinel Coman

Deşi a înscris două goluri cu FC Dinamo Bucureşti, “Mbappe de România” nu a fost iertat de Gigi Becali, cel care a recunoscut că vrea să-şi recupereze cele trei milioane de euro investite în fotbalistul în vârstă de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

“Vreau doar să-mi recuperez cele 3 milioane de euro, cât am dat pe el și gata. Eu nu mi-am pierdut încrederea niciodată în Florinel Coman. Am și eu strategia mea, le mai dau câte o palmă la TV. Se uită familia, să mai tragă un semnal de alarmă, să muncească mai mult. El de fapt golul 2 l-a dat de mare atacant, primul gol din corner, tragi și dai gol, nu e problema asta. Eu vreau realizări pe termen lung. Chiar dacă băteam aseară Dinamo și nu jucam bine, îi criticam. Chiar dacă luam bătaie, mie mi-a plăcut jocul, asta vreau eu. Asta înseamnă că avem un bun viitor”a dezvăluit patronul de la FCSB, Gigi Becali, pentru Pro X.

A înscris 6 goluri pentru FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 1.300.000 de euro, Florinel Coman a ajuns la FCSB în luna august 2017, iar contractul său cu vicecampioana României este valabil până pe 30 iunie 2022. În vârstă de 20 de ani a bifat 32 de meciuri pentru echipa “roş-albastră”, a înscris 6 goluri şi a oferit 6 pase decisive. Florinel Coman are 5 prezenţe la echipa naţională a României U21, dar a evoluat şi pentru loturile U19 şi U17.

ADVERTISEMENT