Sport

Basarab Panduru, scos din sărite de Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – FCSB: „M-am săturat de ăștia!”

Fostul oficial al Universității Craiova, Basarab Panduru, l-a atacat pe Dan Petrescu după ce acesta s-a plâns din nou că lui CFR Cluj i s-au luat punctele câștigate pe teren.
17.04.2022 | 10:41
Basarab Panduru scos din sarite de Dan Petrescu inainte de CFR Cluj  FCSB Mam saturat de astia
CFR Cluj a avut un avans de 14 puncte față de FCSB. Sursă foto: Telekom Sport
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat în repetate rânduri sistemul de înjumătățire al punctelor, care a micșorat diferența față de FCSB cu șapte puncte.

Basarab Panduru s-a săturat de discursul lui Petrescu: „Ăia care sunt sub primul loc nu spun nimic niciodată”

Fostul mare fotbalist l-a criticat dur pe Dan Petrescu înainte de derby-ul care decide titlul în Casa Pariurilor Liga 1: CFR Cluj – FCSB: „M-am săturat de ăștia de pe primul loc care în continuare se plâng de sistemul cu play-off și play-out și înjumătățire”.

ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că CFR Cluj e singura echipă care se plânge de acest lucru, spre deosebire de celelalte echipe:„Stai, mă, puțin, când ești pe primul loc nu-ți convine, dar ăia care sunt sub primul loc nu spun nimic niciodată. Hai să terminăm odată cu astea. E acest sistem de câțiva ani deja”, a comentat Panduru la Orange Sport.

Cu o victorie în Gruia, FCSB se poate apropia la doar două puncte de CFR, cu cinci etape rămase de disputat și un meci direct cu ardelenii pe Național Arena. Cu o victorie, echipa lui Toni Petrea ar putea trece cu un punct peste actual lider al clasamentului.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – FCSB: „Noi avem 12 puncte mai mult decât FCSB”

Dan Petrescu a acuzat sistemul cu play-off și play-out și consideră că diferența reală în clasament este mult mai mare: „Ce mă doare cel mai mult și o să repet de un milion de ori e faptul că noi avem 12 puncte mai mult decât FCSB, dar în clasament sunt doar 5.

Doar datorită acestei țări minunate, cu acest campionat minunat. E incredibil să avem 12 puncte avans față de FCSB, iar în clasament să fie doar 5. Nu e normal”, a declarat „Bursucul” la conferința de presă dinaintea derby-ului.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a reușit niciodată să câștige pe terenul lui CFR Cluj în play-off

FCSB are nevoie neapărat de victorie împotriva CFR-ului pentru a mai spera la titlu, dar de cinci ani de când se joacă în sistem de play-off, bucureștenii nu au reușit niciodată să câștige la Cluj.

Ultima victorie în Gruia datează din sezonul 2014-2015, când FCSB a reușit să câștige și ultimul titlu. Atunci s-au impus la Cluj cu 1-0, după un gol marcat de Cristi Tănase.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci de play-off disputat pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, FCSB a fost umilită de CFR Cluj cu 4-1, cu Edi Iordănescu pe bancă.

ADVERTISEMENT