Sport

Bătaie generală la SUA – Mexic în semifinalele CONCACAF! Meciul s-a încheiat cu patru cartonașe roșii. Arbitrul, nevoit să fluiere finalul prematur. Video

Duel extrem de tensionat între SUA și Mexic în semifinalele CONCACAF. Partida s-a încheiat cu patru cartonașe roșii, iar „centralul” a fost nevoit să fluiere prematur finalul.
16.06.2023 | 09:48
Bataie generala la SUA  Mexic in semifinalele CONCACAF Meciul sa incheiat cu patru cartonase rosii Arbitrul nevoit sa fluiere finalul prematur Video
Semifinala dintre SUA și Mexic a fost extrem de tensionată. Arbitrul a acordat patru cartonașe roșii. Foto. colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

SUA s-a calificat în finala Ligii Națiunilor CONCACAF, după victoria în fața lui Mexic, scor 3-0. În ultimul act, SUA o va înfrunta pe Canada. Partida de pe „Allegiant Stadium” a fost extrem de tensionată. „Centralul” Ivan Barton a fost nevoit să scoată din buzunar patru cartonașe roșii.

Bătaie generală la SUA – Mexic în semifinalele CONCACAF

Christian Pulisic a deschis scorul pentru SUA în minutul 37 și și-a trecut în cont „dubla” în startul reprizei secunde. Scorul final a fost stabilit de Ricardo Pepi, jucătorul lui Groningen, care a înscris în minutul 79.

ADVERTISEMENT

Atât SUA, cât și Mexic au terminat cu 9 jucători pe teren. După un fault comis la mijlocul terenului în minutul 69 cele două tabere au „explodat”. Weston McKennie a primit direct cartonașul roșu din partea „centralului” după ce i-a pus mâna în gât unui jucător mexican, în timp ce Cesar Montes l-a pus la pământ pe Folarin Balogun în timpul îmbrâncelii.

Cartonașele roșii au continuat să curgă și în finalul partidei. Sergino Dest și Gerardo Arteaga au fost eliminați de pe teren în minutul 86. Totodată, Ivan Barton a acordat nu mai puțin de 9 cartonașe galbene de-a lungul partidei.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a întrerupt partida în minutul 90

În minutul 90, arbitrul salvadorian Ivan Barton a fost nevoit să întrerupă partida din cauza scandărilor anti-gay din partea publicului mexican. După ce jocul s-a reluat, fanii au început, totodată, să scandeze anti-gay, iar „centralul” a fost nevoit să fluiere după doar 8 minute din cele 12 de prelungire arătate de la margine.

Weston McKennie și Sergino Dest nu vor putea evolua în finala de duminică împotriva Canadei. Este pentru prima oară în ultimii 23 de ani când SUA se impune în fața Mexicului la trei goluri diferență.

ADVERTISEMENT

De asemenea, SUA și-a extins parcursul excelent în fața naționalei din Mexic la 6 meciuri consecutive fără înfrângere (trei victorii și trei egaluri). Naționala lui Gregg Berhalter și-a egalat, astfel, performanța din perioada 2011-2015.

Folarin Balogun a debutat în naționala SUA

Folarin Balogun, atacantul în vârstă de 21 de ani al celor de la Reims, a debutat în naționala SUA. Tânărul fotbalist a fost introdus în minutul 73 al semifinalei cu Mexic în locul lui Ricardo Pepi. Fotbalistul a ales să joace pentru SUA, deși avea posibilitatea să îmbrace tricoul naționalei Nigeriei sau Angliei.

ADVERTISEMENT

În cealaltă semifinală, Canada a trecut de Panama cu scorul de 2-0. Jonathan David și Alphonso Davies au marcat pentru nord-americani. Finala mică din Liga Națiunilor CONCACAF le va pune față în față pe Mexic și Panama.

ADVERTISEMENT
Tags: