Sport

Bătaie generală la un meci din ligile inferioare! Noi imagini de la încăierare

Bătaie generală între două echipe de fotbal din județul Mehedinți. Jucătorii și oficialii celor două formații și-au împărțit pumni și picioare la final.
17.10.2023 | 09:30
Bataie generala la un meci din ligile inferioare Noi imagini de la incaierare
Bătaie generală între jucători la un meci din ligile inferioare. Foto: captură Facebook - Saptamana mehediteana.
ADVERTISEMENT
17-10-2023
06:36

Cum se apară clubul Victoria Strehaia

Clubul Victoria Strehaia a publicat pe rețelele de socializare un videoclip prin care aruncă vina pe cei de la Decebal Eșelnița pentru bătaia generală de la finalul jocului, menționând că un jucător advers a încercat să-l agreseze pe portar.

”Adăugăm și noi o filmare, de pe teren cu provocatorul și cel de la care a pornit totul (în teren + la final) în speță nr. 10 care după cum vedeți cu greu poate fi ținut chiar de către colegii săi după ce a luat cartonaș roșu (agresiune la portarul nostru), ținta acestuia fiind portarul pentru a își face dreptate singur…

Echipa noastră nu intră în jocul lor și după cum vedeți nu a luat parte la acest incident foarte urât pentru jocul de fotbal indiferent de liga în care acesta se joacă”, este postarea de pe pagina de Facebook a clubului Victoria Strehaia.

 

Final extrem de tensionat la meciul din județul Mehedinți Decebal Eșelnița – Victoria Strehaia, scor 1-1, în etapa cu numărul 6 din Liga a 4-a județeană. După fluierul de final al partidei, cele două tabere au creat o bătaie generală, în care jucătorii și oficialii au fost protagoniști.

Bătaie generală la un meci din ligile inferioare! Video cu jucătorii și oficialii care își împart pumni și picioare

La finalul săptămânii trecute, Decebal Eșelnița a fost gazda meciului cu Victoria Strehaia. Meciul care avea să se transforme într-o bătaie generală s-a terminat nedecis, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

După fluierul de final, jucătorii și oficialii celor două formații s-au încăierat, iar în videoclipul postat pe pagina de Facebook „Săptămâna mehedițeană” poate fi observat cum unul dintre indivizi îl lovește pe altul cu pumnul în față. Conflictul a izbucnit din acel moment.

Cele două tabere s-au lovit cu pumnii și picioarele. În materialul video a apărut și o bară metalică. Obiectul a fost luat rapid din fața indivizilor care au văzut roșu în fața ochilor.

ADVERTISEMENT

„Pumni și picioare împărțite între oficiali și jucători ai echipelor Victoria Strehaia și Decebal Eșelnița! Bine că nu s-a folosit și bara de metal, fiindcă acum am fi vorbit probabil despre o tragedie pe terenul de fotbal!”, se arată în descrierea materialului video.

Victoria Strehaia a ratat șansa de a urca pe podium în Liga 4-a din Mehedinți

Victoria Strehaia are un start lansat de sezon. Formația care a fost oaspete la scandalul general izbucnit duminică ocupă locul 4 în clasamentul primei serii din Liga 4-a județeană Mehedinți, cu 10 puncte în 6 meciuri.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Decebal Eșelnița ocupă locul 9 din 11 în clasament, cu doar 4 puncte în 5 partide. Cu o victorie, Victoria Strehaia ar fi acumulat 12 puncte și ar fi urcat temporar pe locul 3 în clasament.

Conflictul general a implicat pe toată lumea. În videoclipul de mai sus, o persoană de sex feminin încearcă să-l lovească pe unul dintre jucători. Incidentul neplăcut din Mehedinți vine la doar câteva zile după un alt moment reprobabil.

ADVERTISEMENT

La derby-ul CFR Cluj – U Cluj, din Liga Elitelor U16, încheiat 2-0, ultrașii formației „Șepcilor roșii” au sărit la bătaie, iar fanii „vișiniilor” au răspuns cu spray lacrimogen. Incidentele din tribune, care s-au petrecut chiar în fața părinților copiilor, au avut loc pe Stadionul „Victoria Someșani” din Cluj.

ADVERTISEMENT