Life

Bătaie în casa Puterea dragostei. Maria și Aya nu s-au mai abținut de față cu celelalte concurente

25.11.2020 | 09:01
Bataie in casa Puterea dragostei Maria si Aya nu sau mai abtinut de fata cu celelalte concurente
ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor putea urmări alte clipe tensionate în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” din această seară. Maria și Aya nu s-au mai putut abține și au ajuns să se ia la bătaie fără a ține cont de restul concurenților. 

Replici tăioase și conflicte majore vor fi ingredientele principale din cadrul show-ului matrimonial. Fanii vor fi în suspans și vor putea urmări noi intrigi printre concurenții emisiunii, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Certurile vor fi prezente și printre băieți, nu doar printre fete, Marinescu fiind intimidat de întoarcerea lui Mihai în emisiune.

Bătaie în casa Puterea dragostei. Maria și Aya nu s-au mai abținut de față cu celelalte concurente

Noi intrigi și conflicte aprinse vor avea loc în casa dragostei în această seară. Mariana și Alexandra își adresează replici tăioase una alteia, care îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură:

ADVERTISEMENT

„Alexadra: Văd că nu poți să stai fără să te gândești la mine.
Mariana: M-am hotărât că vreau să fiu coșmarul tău de acum încolo.”

Între timp, Andrada este devastată din cauza dorului de Alexandru, iar Delia încearcă să se apropie de el, spre disperarea colegei sale de platou. „Nu o să îi permit să facă pași către tine pentru că o să fac eu”, i-a transmis Delia Andradei.

ADVERTISEMENT

Concurentul a recunoscut în fața celorlalți că o place pe Delia, iar Andrada a fost devastată și a izbucnit în plâns. Mădălina a remarcat faptul că prietena ei încă suferă după fostul iubit și a încercat să o consoleze.

„Andrada: M-am despărțit de el, ce vrei să fac?! Vreau să-l văd fericit.
Mădlina: Vrei să-l vezi fericit? Bravo, Andrada, dar tu ești îndrăgostită de nu mai poți.”, este dialogul dintre cele două concurente.

ADVERTISEMENT

Un scandal de neimaginat a izbucnit în casa fetelor. Aya avea o dispută cu Alexandra și Adriana, iar Maria i-a aruncat o pernă în față. De aici, conflictul a degenerat și s-a transformat într-un adevărat scandal.  „Aya, ai grijă că o să vină persoana aia pe care n-o s-o intereseze și o să te calce în picioare”, a fost replica Adrianei.

Aya s-a enervat și s-a apropiat de Maria, însă celelalte concurente au intervenit pentru a le despărți. Maria a reînceput conflictul cu Aya și a aruncat cu încălțările în direcția fetei.

„Maria: Am sărit eu la bătaie sau ea s-a ridicat?
Mariana: Te dai mare doamnă și ești un nimic, stai și te înjuri aici ca la gura cortului.”, i-a reproșat Mariana colegei sale.

Conflicte și în casa băieților

Nu doar fetele au parte de momente tensionate în cadrul show-ului matrimonial. Marinescu este revoltat de întoarcerea lui Mihai și îi aduce reproșuri.

În conflictul dintre ei a intervenit și prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu.

„Marinescu: Te-ai întors aici, dar tu ești foarte bun în continuare cu băieții ăștia care te-au scos din casă.
Mihai: Este posibil să se reîntregească garda veche.
Marinescu: Care gardă? Vrei trei i-am scos eu, mai sunt doi.
Cristina Mihaela: De când s-a întors Mihai, tu ai lăsat garda jos.”

ADVERTISEMENT