News

Bătaie în plină stradă în cartierul Rahova. Un bărbat a fost lovit în cap cu o bâtă VIDEO

10.09.2020 | 11:22
Bataie in plina strada in cartierul Rahova Un barbat a fost lovit in cap cu o bata VIDEO
Scandal în Rahova: Un bărbat a fost lovit în cap cu o bâtă. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un scandal imens a avut loc aseară în cartierul Rahova. Un bărbat a fost lovit la cap după ce lucrurile au degenerat și mai multe persoane s-au luat la bătaie cu bâte.

Incidentul a pornit de la un conflict între copii. Părinții acestora au intervenit și au creat scene de coșmar pe străzile din Rahova.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca lucrurile să fie aplanate. Oamenii legii cercetează acum situația pentru a pedepsi oamenii vinovați.

Bărbat lovit cu bâta în cartierul Rahova. Totul a plecat de la o ceartă între copii

Bătaie cu bâte în cartierul Rahova!Scandalul dintre trei părinți din cartierul Rahova a pornit de la o ceartă intre copii, care a degenerat în momentul în care unul dintre părinți a găsit de cuviință să folosească o bâtă pentru a-l lovi în zona capului pe un altul, un barbat de 45 de ani.Scandalul a fost oprit instantaneu, la fața locului ajungând colegii noștri care au solicitat intervenția unei ambulanțe pentru persoana rănită aflată în stare de inconștiență din cauza faptului că a pierdut mult sânge.

Geplaatst door Sindicatul Europol op Woensdag 9 september 2020

Bărbatul lovit are 45 de ani. El a fost găsit de polițiști  în stare de inconştienţă din cauza faptului că a pierdut mult sânge. A fost chemată imediat o ambulanță și a fost dus la spital.

ADVERTISEMENT

”Bătaie cu bâte în cartierul Rahova! Scandalul dintre trei părinţi din cartierul Rahova a pornit de la o ceartă intre copii, care a degenerat în momentul în care unul dintre părinţi a găsit de cuviinţă să folosească o bâtă pentru a-l lovi în zona capului pe un altul, un barbat de 45 de ani”, a anunțat pe facebook Sindicatul Europol.

Unul din martori la incident a fost personajul cunoscut pentru fraza ”i-a dat perversa ca pe Targu Ocna”. El a devenit faimos pentru modul cum a relatat un alt scandal violent de acum 10 ani.

ADVERTISEMENT

Prezent și la conflictul de aseară din Rahova, el a povestit ce s-a întâmplat în incident. Se pare că persoanele care au atacat cu bâta un om de 45 de ani, nu locuiesc pe strada unde a avut loc bătaia.

”Doi indivizi dintre ei l-au apostat cu o bata. Si i-a dat de l-a julit. Se pare.” – declarat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Poliția face mai departe cercetări suplimentare pentru a stabili cu exactitate ce întâmplat în conflictul din sectorul 5 al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT