Sport

Bătaie între români și columbieni după meci, virală pe social media! Au fost introduse cuțite pe stadion! Video

Internetul vuiește, după ce-au fost publicate imagini pe social media cu bătaia dintre români și columbieni, unde ar fi apărut și cuțite pentru intimidare, chiar la final!
27.03.2024 | 10:18
Bataie intre romani si columbieni dupa meci virala pe social media Au fost introduse cutite pe stadion Video
Show în tribune, 5 goluri și bătaie între fanii români și columbieni la final / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Scene incredibile au avut loc la finalul partidei cu Columbia, pierdută de națională cu 3-2, la Madrid, într-o manieră dură. Meciul s-a mutat în tribunele Wanda Metropolitano după fluierul final, unde au avut loc conflicte, ce-au fost publicate pe X.

Securitatea spaniolă, luată prin surprindere de violențe

Conform publicației spaniole Redmas, conflictul a avut o cauza necunoscută, între un grup de români și de columbieni. Șocant este că, spaniolii notează, au fost folosite și cuțite pentru intimidare în violențele post-partidă.

ADVERTISEMENT

Întrucât a avut un grad de risc scăzut, partida n-a avut măsuri de securitate sporite, ceea ce-a permis desfășurarea scenelor. Securitatea spaniolă a fost luată prin surprindere, și se poate vedea pe filmări cum nu intervin în scandalul iscat.

Spiritele pare că s-au calmat singure, întrucât stewarzii doar asistau impasibili la răfuiala fanilor, de pe scările tribunei madrilene.

ADVERTISEMENT

Fiesta „tricoloră“ în tribunele din Madrid

Diaspora românească a făcut show în tribunele din Madrid, chiar dacă au fost depășiți numeric de sud-americani. Mobilizarea ambelor tabere a fost vizibilă în tribunele colorate albastru-galben-roșu, culorile drapelurilor ambelor țări.

Show-ul pre-partidă a fost însoțit de jocuri de lumini și ambient muzical, unde a românilor a părut pe grabă. Stadionul a luat foc la strigarea numelor lui James Rodriguez, legenda lui Real Madrid, și-a lui Luis Diaz, starul lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Partida aduce aminte de mobilizarea românilor de-acum aproape 18 ani, când au umplut stadionul la Real Madrid-Steaua! Imnul a fost cântat cu suflet de cei peste 15.000 de români, ceea ce-a animat tribunele și-a oferit un moment înduioșător.

Românii mai agresivi în tribune, decât pe teren

„Tricolorii“ au pierdut partida cu Columbia cu scorul de 3-2, însă diferența putea fi mare, evitând rușinea scorului pe final. Columbienii au marcat prin Jhon Cordoba (6‘), Jhon Arias (36‘) și Yaser Asprilla (80‘).

ADVERTISEMENT

Speranțele României s-au aprins după golul lui Ianis Hagi (84‘), ținut rezervă de selectioner, pe fondul unei greșeli de apărare. Printr-un imbold de încredere și o bâlbâiala în apărare, Florin Tănase (94‘) a punctat și el, în ultimul minut de joc.

Naționala României a avut parte de o partida dificilă, unde columbienii păreau desprinși din altă lume. Diferența de nivel între cele două selecționate a fost cea mai vizibilă când sud-americanii au avut „artileria grea“ pe teren.

Statisticile sunt în favoarea naționalei lui Edi Iordănescu, însă imaginea de ansamblu a fost una de neputință contra columbienilor. Pe fondul unor schimbări în ambele tabere, meciul s-a echilibrat, iar națională a evitat o rușine a scorului.

ADVERTISEMENT