Sport

Bătaie între suporterii Stelei şi jandarmi la derby-ul cu Dinamo de la rugby! Ce s-a întâmplat în Ghencea. Video

Fanii din Peluza Sud s-au luat la bătaie cu jandarmii la meciul de rugby dintre CSA Steaua şi Dinamo, câştigat de oaspeţi la limită, scor 20-19.
23.11.2023 | 22:31
Bataie intre suporterii Stelei si jandarmi la derbyul cu Dinamo de la rugby Ce sa intamplat in Ghencea Video
Bătaie între suporterii Stelei şi jandarmi la derby-ul cu Dinamo de la rugby! Ce s-a întâmplat în Ghencea. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSA Steaua şi CS Dinamo au jucat în prima semifinală din Liga Naţională de Rugby. Derby-ul a fost umbrit de incidentele din tribunele stadionului din Ghencea.

Bătaie între suporterii Stelei şi jandarmi la derby-ul cu Dinamo de la rugby!

Ultraşii Stelei din Peluza Sud s-au luat la bătaie cu jandarmii, moment în care semifinala a fost întreruptă. Violenţele au fost calmate de forţele de ordine, iar apoi meciul s-a reluat.

ADVERTISEMENT

Confruntarea a început cu Dinamo la conducere, iar în minutul 30, alb-roşii aveau 8-0 pe tabelă. Gazdele au mai strâns rezultatul pe tabelă, dar câştig de cauză au avut rivalii din Şoseaua Ştefan cel Mare.

VEZI VIDEO: 

Dinamo s-a calificat în finala Ligii Naţionale de rugby

Dinamo a reuşit să se impună la limită, scor 20-19, pe stadionul Ghencea, spre disperarea rivalilor, care au ratat pentru a doua oară la rând calificarea în finala Ligii Naţionale de Rugby.

ADVERTISEMENT

În stagiunea precedentă, CSA Steaua şi CS Dinamo s-au întâlnit tot în semifinale. Echipa din Ştefan cel Mare s-a impus şi atunci cu scorul de 25-15, pe stadionul din Ghencea.

În a doua semifinală, CSM Ştiinţa Baia Mare va întâlni formaţia SCM USV Timişoara. Confruntarea se dispută sâmbătă, de la ora 13:00, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Ştiinţa Baia Mare, campioana ultimelor patru ediţii

CSM Ştiinţa Baia Mare este campioana ultimelor patru ediţii din Liga Naţională de rugby. Timişorenii au câştigat de trei ori în ultimii 10 ani titlul.

Dinamo a câştigat ultima dată titlul naţional la rugby în sezonul 2007-2008. Rivalii din Ghencea au fost aproape de titlu în ultimii ani, dar nu l-au mai câştigat din 2006 şi vor mai avea de aşteptat cel puţin un an.

ADVERTISEMENT

În ultimii 13 ani, semifinalistele Baia Mare şi Timişoara şi-au împărţit titlurile în campionat. Ştiinţa a câştigat sezonul regulat şi este principala favorită să câştige un nou titlu.special fda

ADVERTISEMENT